Rýži uvaříme. Na rozpálený olivový olej přidáme na proužky nakrájený pórek, krátce restujeme a přidáme rýži. Rajčata oloupeme, vydlabeme vnitřek (najde uplatnění v salátu)a dužinu nakrájíme na kostičky. Ty přidáme to rýže. Velmi opatrně promícháme, okořeníme a podáváme.
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Na pánvi rozehřejeme máslo. Poté přidáme mraženou zeleninu. Chvíli restujeme, když je zeleninka orestovaná, poprášíme…
více o Zeleninová polévka na másle
Tuk utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem a žloutky. Přimícháme smetanu, mouhu smíchanou s práškem do pečiva a sníh z…
více o Bábovka ze zakysané smetany
Smetanu, vejce a olej rozmícháme v misce. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva a řádně promícháme do řídkého, hladkého…
více o Rychlá buchta z kysané smetany