Rýži uvaříme. Na rozpálený olivový olej přidáme na proužky nakrájený pórek, krátce restujeme a přidáme rýži. Rajčata oloupeme, vydlabeme vnitřek (najde uplatnění v salátu)a dužinu nakrájíme na kostičky. Ty přidáme to rýže. Velmi opatrně promícháme, okořeníme a podáváme.
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Kapustové listy krátce povaříme v osolené vodě. Okapané listy rozložíme a položíme na ně plátek šunky a sýra. Stočíme…
více o Opékané kapustové závitky