Rýži uvaříme. Na rozpálený olivový olej přidáme na proužky nakrájený pórek, krátce restujeme a přidáme rýži. Rajčata oloupeme, vydlabeme vnitřek (najde uplatnění v salátu)a dužinu nakrájíme na kostičky. Ty přidáme to rýže. Velmi opatrně promícháme, okořeníme a podáváme.
Maso pokrájíme na kousky (nudličky, kostky), osolíme, okořeníme chilli a oreganem, zakápneme lžící oleje, promícháme a…
více o Barevná minutka - trikolora
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Těsto: celá vejce ušleháme s krupicovým a vanilkovým cukrem, potom postupně přidáme olej, mouku smíchanou s práškem do…
více o Tvarohová buchta s margotkou
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a…
více o Jednoduchá rajská polévka