
3.5
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a přidáme kmín. Maso osmahneme na oleji (může se přidat i cibule).… více o Vepřové s mrkví
Hovězí maso očistíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zpěníme ji na… více o Hovězí na mrkvi
Na oleji si orestujeme pokrájenou cibuli, pak přidáme pokrájené, osolené a opepřené maso na kousky (kostky, nudličky) a… více o Vepřové v mrkvi
Kopr je bylinka, kterou buď milujete, nebo nenávidíte, nic mezi tím. Patříte-li do první… Celý článek
Grilovaná vepřová žebra patří mezi skutečné lahůdky. Jejich chuti se máloco vyrovná. A i když… Celý článek
Letní drinky jsou osvěžující, nicméně ne každý chce nebo si může dopřát ten alkoholický.… Celý článek
Tajná ingredience, kterou hojně používaly už naše babičky a maminky, je stále v kurzu.… Celý článek
Nejprve vyšleháme do tuha šlehačku a bílky (každé zvlášt), žloutky utřeme s cukrem. Přidáme změklé máslo, mouku a… více o Foukaná buchta
Pudinkový prášek uvaříme s mlékem a drobným cukrem. Za občasného míchání vychladíme, aby se nám nevytvořil škraloup.… více o Charlotta s mangem
Těsto: ušlehat vejce s cukrem, přidat olej, vodu a mouku s prášek do pečiva. Upéct na vyšším plechu. Nádivka: ořechy… více o Ořechová buchta
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme nakrájený na kolečka pórek a několik minut na střední teplotě provaříme, mícháme. … více o Špagety s pórkem, hráškem a smetanou
Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě doměkka. Ještě teplé je prolisujeme (nastrouháme najemno) do mísy, přidáme… více o Bramborové koblihy
Rohlíky rozpůlíme,střídku vydlabeme.Salám a sýr nastrouháme a smícháme s čerstvým vejcem.Můžeme přidat část střídky do… více o Smažené plněné rohlíky
Na přípravu tohoto jídla potřebujete 2 pánve. V jedné pánvi osmažte asi na 4 lžících oleje květák rozebraný na malé… více o Květák s masem
Kuřecí špalíčky omyjeme, osolíme, pokapeme citronem, okořeníme tymiánem, pokapeme olejem a opečeme na pánvi. Vyndáme je… více o Kuřecí špalíčky na tymiánu
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat… více o Mramorovaný korpus
Nakrájejte cibuli a Gothaj(Gothaj na "hranolky")a nechte cca 10-15 minut smažit na pánvi.Tešně před dosmažením přidejte… více o Česká čína
Rýži dáme předvařit cca na 15 minut do vody s masoxem. Kontrolujeme, aby se nepřipálila, můžeme podlévat trochou vody.… více o Zbytkové rizoto (dietní)
vše smícháme dohromady a těsto necháme odpočinout. Z hotového těsta tvoříme válečky a doprostřed válečku uděláme rýhu,… více o Kávová zrna