
2.83
Do mixéru dáme bazalku, olej, česnek, trochu soli a oříšky. Mixujeme, až vznikne pyré. Pak směs přendáme do mísy, kde… více o Bazalkové pesto
Čínské zelí očistíme a nakrájíme na drobné kousky. Tofu nakrájíme na malé kousky a osmažíme do zlatova na olivovém… více o Tofu salát
Na rozpáleném oleji osmahneme zprudka cibulku dozlatova. Vsypeme na kostky pokrájené kuřecí maso a orestujeme.… více o Bazalkové kuře s ořechy
Co se vám vybaví, když se řekne brynza? Většině z nás okamžitě naskočí talíř poctivých… Celý článek
Vyzkoušejte skvělý tradiční jablečný koláč z babiččina receptáře, který voní po skořici.… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Ačkoli je salát z rozbitých okurek hluboce zakořeněn v asijské kuchyni, kde je po staletí… Celý článek
Z kuřecích stehen stáhneme kůži a několikrát je nařízneme špičkou nože. Do povrchu zatřeme citronovou šťávu se solí. Na… více o Indická kuřecí stehna
Zelí překrájíme nadvakrát, nastrouháme tvrdý sýr, kdo chce může přidat nadrobno nakrájený pórek. Smícháme s bílým… více o zelná pomazánka
Předem namočený hrách uvaříme do husté kaše. Ke kaši zamícháme rajčatovou šťávu, kysané zelí, sůl a pepř, a směs… více o Hrách zapékaný se zelím
Uvaříme si dle návodu na obalu těstoviny. Mezitím dáme na rozehřátou pánev na kousky nakrájená kuřecí prsa. Ta… více o Lenččiny zapečené těstoviny
Brambory upečeme ve slupce, po vychladnutí rozkrojíme na půlky a vydlabeme vnitřek. Ten dáme do misky, přidáme na… více o Mozzarella brambory
Na hlubokou pánev nalijeme 2-3 lžíce oleje, rozpálíme jej a po dávkách postupně přidáváme mleté maso. Hranatou vařečkou… více o Skvělý masový závin k vínu
Kaiserku rozřízneme, ne však zcela, necháme malý kousek spojený. Lehce namažeme máslem nebo tvarohovou pomazánkou,… více o Zdravá snídaně
I. Bulku naplníme všemi ingrediencemi II. Zabalíme do balícího papíru (nepovinné, ale pak to má větší trvanlivost) … více o Burgřík na výlet
Kachnu umyjeme, osušíme, osolíme zvenku i zevnitř, posypeme kmínem a položíme jí to pekáčku vymazaného sádlem spodkem… více o Kachna pečená – klasika
Z vajec a cukru našleháme pěnu. Přidáme mouku, sůl a důkladně promícháme. Banány oloupeme, zbavíme vláken a nakrájíme… více o Rychlý ovocný koláč
Do větší mísy dáme vejce, cukr, vanilkový cukr a šleháme do pěny. Pak přidáme olej, mouku a prášek do pečiva. Vše… více o Piškotová mňaminka
Základem toho receptu je sádlo, díky kterému je jídlo opravdu velmi chutné. Flíčky uvaříme, scedíme a horké je… více o Šunkofleky