Bleskový švestkový koláč Všechny suroviny smícháme, rozetřeme na plech a poklademe švestkami. Můžeme použít i jiné ovoce, dobrý je rybíz.… více o Bleskový švestkový koláč
Bleskový švestkový koláč Všechny suroviny smícháme a těsto rozetřeme na plech. Švestky umyjeme, vypeckujeme a rozpůlíme. Těsto poklademe… více o Bleskový švestkový koláč
Pudinkový koláč s ovocem Suroviny na těsto rozmixujeme, nalijeme na vymazaný a vysypaný pekáč. Podle návodu připravíme vanilkový pudink, který… více o Pudinkový koláč s ovocem
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč… Černý bez je rostlina, která se již po staletí používá v lidovém léčitelství, a jeho květy lze… Celý článek
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce, polévce nebo… Patříte mezi milovníky kopru? Jestli ano, poradíme vám, jak si ho vychutnat ještě víc. Pokud… Celý článek
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty… Vypadají jako kytice čerstvých květin, a navíc jsou zdravé, protože jsou raw a veganské.… Celý článek
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví… Čaj z kopru je nejen osvěžujícím nápojem s výraznou chutí, ale skrývá v sobě také mnoho… Celý článek
Maková buchta – skvělá a rychlá Nejprve si připravíme makovou nádivku: mléko přivedeme téměř k varu a vsypeme do něj pomletý mák, za stálého míchání… více o Maková buchta – skvělá a rychlá
Těstoviny – co nám lednička dala Těstoviny klasicky uvaříme. Omáčka: na trošce olivového oleje osmažíme česnek, přidáme kečup - nejlépe domácí,… více o Těstoviny – co nám lednička dala
Tousty à la Fomin Nakrájenou cibuli na pánvi zesklovatíme a přidáme mleté maso, osolíme, opepříme a lehce osmahneme. Přidáme na jemno… více o Tousty à la Fomin
Sýrová roláda – jednoduchá Na pečíci plech dáme alobal, který vymastíme. Na něj rozložíme 2 x 5 plátků sýra tak, aby se cca 3 mm překrývaly a… více o Sýrová roláda – jednoduchá
Cordon Bleu – telecí Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý položíme plátek šunky a ementálu, posypeme lístky oregana a přeložíme… více o Cordon Bleu – telecí
Játrová paštika Bůček uvaříme v min. množství vody, do které přidáme jednu cibuli, 3 stroužky česneku, kmín, trošku koření na paštiku.… více o Játrová paštika
Ledovky Z ingrediencí na těsto uděláme tuhé těsto. Rozdělíme ho na dvě poloviny, jednu polovinu necháme bílou a do druhé… více o Ledovky
Tvarohové knedlíky – rychlé,… Z uvedených ingrediencí uděláme těsto. Používám tvaroh v kostce (ne ve vaničce). Ze dvou tvarohů uděláme až 30… více o Tvarohové knedlíky – rychlé, jednoduché, výborné
Burizonové kuličky Cukr na mírném ohni zkaramelizujeme, přidáme salko, povaříme a odstavíme z ohně. Přidáme posekané máslo, burizony a… více o Burizonové kuličky
Měkké medové perníčky Cukr utřeme s vejci a změklou Herou. Poté přidáme med a koření. Do vzniklé kašičky vmícháme mouku se sodou. … více o Měkké medové perníčky
Halloweenská buchta Vezmeme si mísu.Dáme do ní cukr,mléko,mouku a vejce které posypeme špetkou soli.Po chvilce začneme mixovat.Mixujeme max… více o Halloweenská buchta
Hermelín se šunkou v pivním… Hermelíny podélně rozřízneme a na řeznou stranu přitiskneme plátek šunky (velikost si upravíme). Z vajec, piva, mouky,… více o Hermelín se šunkou v pivním těstíčku