
3.17
- špagety uvaříme - cibuli nakrájíme na kostičky - osmažíme na tuku dozlatova - přidáme maso, rajčatový protlak a… více o Boloňské špagety
Cibuli nakrájíme najemno a na pánvi opečeme dozlatova, potom přidáme maso (mírně na pánvi osolíme). Když nám maso… více o Jednoduché boloňské špagety
Na rozehřátém tuku necháme zrůžovět nasekanou cibuli, přidáme na proužky nakrájené papriky a rajčata. Dusíme, dokud… více o Domácí boloňské špagety
Cuketa je skvělá a všestranná zelenina, která se hodí do mnoha jídel. Navíc není vůbec těžké… Celý článek
Špacírují se vám po domě mravenci jako po vlastním? Nejste zdaleka sami, stalo se to asi… Celý článek
Prázdniny a dovolená na chalupě jsou moc fajn. Akorát tam bohužel není žádný program all… Celý článek
Léto je ideálním obdobím na to, abychom si burger připravili doma, přesně podle svých chutí –… Celý článek
Brambory omyjeme a s bobkovým listem a kmínem vaříme asi 15 minut v osolené vodě. Necháme vychladnout a poté brambory… více o Brambory ve slanině
Ze všech ingrediencí vytvoříme těsto, tvoříme rohlíčky. Pečeme na suchém plechu, upečené obalujeme v cukru s vanilkou. více o Vanilkové rohlíčky ze škvarků – levné
Kuře naložíme do marinády připravené z ostatních surovin na 1-3 dny (čím déle, tím lépe). Po naložení kuře vyjmeme z… více o Křehké česnekové kuře
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Nejlépe přes noc. Na marinádu smícháme bílé jogurty,… více o Naložené řízky v jogurtové marinádě
Rozválíme listové těsto na plát, potřeme kečupem. Plátky anglické slaniny opražíme. Na listové těsto klademe šunku,… více o Rychlý slaný štrúdl pro mlsouny
Celá vajíčka vymícháme (nejlépe ručním šlehačem) s krystalovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme olej a promícháme.… více o Muffinky
Všechno smícháme dohromady. Do této marinády naložíme naklepané plátky masa (vepřové, drůbeží) a uložíme přes noc do… více o Skvělá marináda na maso
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty… více o Burizonový chlebíček ze Salka
Velice jemně nakrájenou šalotku zapěníme na másle a necháme vychladnout.Mleté maso ochutíme solí a pepřem,přidáme vejce… více o Masové knedlíčky
Ingredience jsou určeny pro velký plech. Předehřejeme si troubu na 200°C Připravíme si mísu a dáme do ní hladkou a… více o Rychlý borůvkový koláč
1. Uvařte 4 větší brambory ve slupce, nechte vychladnout, nakrájejte na 3mm plátky. 2. Uvařená 2 vejce oloupejte a… více o Turecký bramborový salát
Z droždí, cukru a vody si připravíme kvásek. Mouku, sůl, kmín, pepř a majoránku v misce důkladně promícháme (alespoň 1… více o Domácí chléb III.