
2.75
Brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle (na kaši) nebo rozmixujeme robotem, vodu nesléváme! Ve velké míse do… více o Chudé placky mojí babičky
Játra naškrábeme nožem a odstraníme z nich blány. Přidáme ostatní přísady a vypracujeme hustší těstíčko – můžeme dle… více o Játrové knedlíčky mojí babičky
Ingredience jsou určeny pro velký plech. Předehřejeme si troubu na 200°C Připravíme si mísu a dáme do ní hladkou a… více o Rychlý borůvkový koláč
Princezna Diana byla ikonou, nejen pokud jde o styl oblékání. Pro ty, kteří si zakládají na… Celý článek
Lečo patří mezi nejoblíbenější letní jídla. My Češi ho máme rádi pěkně zahuštěné a zjemnělé… Celý článek
Milujete naši tradiční českou kuchyni? Vyzkoušejte recepty na klasiku, ovšem v trochu… Celý článek
Bývaly doby, kdy si známí mezi sebou předávali rady, co s cuketami v kuchyni provést.… Celý článek
Máslo rozehřejeme a smícháme s ostatními ingrediencemi. Kuřecí křidélka osušíme a osmažíme do zlatova (fritovací hrnec… více o Buffalo Wings
Kuře rozčtvrtíme. Česnek rozmačkáme a dobře promícháme se solí a pepřem. Touto směsí potřeme kuře pod kůží, kůži zvenku… více o Česnekové kuře
Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme anglickou slaninu nakrájenou na malinké kostičky a pomaličku restujeme,… více o Sugo z bůčku (anglické slaniny)
Flíčky uvaříme v mírně osolené vodě, necháme odkapat a promícháme s polovinou másla. Oloupaná a na silnější plátky… více o Zapékané flíčky s jablky
V míse smícháme 110 g mouky, 2 vanilkové cukry, 150 g cukru a 2 žloutky. Ze 2 bílků ušleháme sníh se špetkou soli a… více o All exclusive s jahodami
Kopřivy: použijeme pouze listy, které opláchneme, vhodíme na pár vteřiv spařit do vroucí vody, ihned zchladíme, scedíme… více o Kopřivové bramboráčky
Listové těsto roztahneme na celou plochu plechu a poklademe na plátky nakrájeným sýrem. Překryjeme druhým plátem těsta… více o Rychlý slaný koláč
Pstruhy omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Pokapeme je citrónovou šťávou a olivovým olejem. Osolíme, opepříme a… více o Pstruh duhový v anglické slanině
Všechny přísady se smíchají dohromady na hladké těstíčko. Do mírně rozpáleného oleje se malou lžičkou vykrajují malé… více o Jogurtové koblížky
1. Ve vodní lázni rozehřejeme na kousky nakrájenou čokoládu, poté přidáme na kousky pokrájené máslo, které necháme v… více o Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
Smíchejte kávu, med, kakao (holandské), koření, česnek, limetkovou šťávu a sójovku. Vepřové kotlety opepřete, vložte do… více o "Kouřové" marinované vepřové