
2.8
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.… více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Čočku přebereme, opláchneme na sítku, nasypeme do hrnce, zalijeme studenou vodou asi 3 cm nad čočku a přivedeme k varu.… více o Čočková polévka se sušenými švestkami
Jako první si vyšlehejte vejce s cukrem do pěny a přidejte olej a bílý jogurt. Postupně přisypávejte hladkou mouku… více o Hruškové muffiny se sušenými švestkami
Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
Rajčata jsou přímo synonymem léta. Právě v tuto dobu jsou červenější, voňavější a ještě… Celý článek
Ty nejlepší věci bývají často ty nejjednodušší. A také rychlé. Stačí dát dohromady pár běžných… Celý článek
Sklizeň švestek je v plném proudu. Ať už máte švestky z trhu, nebo ze zahrádky, je důležité s… Celý článek
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut… více o Rajcatova polevka s ryzi
Zeleninu necháme okapat a společně se salámem a sýrem umeleme na masovém strojku nebo rozsekáme v robotu. Vzniklou… více o Vlašská pomazánka
Mouku prosijte se solí do mísy, vsypte cukru. Uprostřed udělejte důlek, vlijte do něj vejce, olej a dvě lžíce mléka.… více o Crepes suzette – palačinky po francouzsku
**1.možnost:** cibuli nasekame na drobno, na oleji osmahneme. Na malé kousky nakrájíme zeleninu, přidáme k cibulce,… více o Rajčatová mňamka
Čokoládu a cukr rozpustíme do mléka a v poháru skrášlíme šlehačkou a grankem. více o Teplá čokoláda
Suroviny na těsto smícháme a vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Dáme péct do předem vyhřáté touby - 180 °C… více o Buchta alá medovník
Vezmeme středně velký hrnec a naplníme ze 2/3 vodou. Vodu přivedeme k varu, a vložíme menší hrnec. Tím vytvoříme vodní… více o Nejlepší horká čokoláda
Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a… více o Čokoládový korpus
Ciabattu rozkrojíme podélně i napůl tak, že nám vzniknou 4 kostky (nebo obdelníčky). Na každou poklademe plátek šunky,… více o Zapečená ciabatta
Příprava nádivky - v míse smícháme: - rohlíky na malé kostky - vlažné mléko - nadrobno nakrájený salám Gothaj -… více o Vepřová roláda s nádivkou
orestovat do červena cibuli (sádlo, olej), přidat lžíci papriky, maso oválet v mouce a přidat do kastrolu, orestovat,… více o Vepřové na paprice
Na másle nebo oleji necháme zesklovatět pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájenou nebo nastrouhanou dýni, kterou také… více o Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony