
2.8
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.… více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Čočku přebereme, opláchneme na sítku, nasypeme do hrnce, zalijeme studenou vodou asi 3 cm nad čočku a přivedeme k varu.… více o Čočková polévka se sušenými švestkami
Jako první si vyšlehejte vejce s cukrem do pěny a přidejte olej a bílý jogurt. Postupně přisypávejte hladkou mouku… více o Hruškové muffiny se sušenými švestkami
Červená karkulka, Petr Pan nebo třeba Daenerys ze Hry o trůny. Americká amatérská pekařka Liz… Celý článek
Konečně jsme se dočkali a na některých místech houby rostou doslova jako po dešti. Najít se… Celý článek
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Kuře naporcujeme na menší kousky, propícháme vidličkou a důkladně potřeme pastou z uvedených ingrediencí. Pokapeme… více o Ohnivé kuře
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kuře Kung - Pao
Očištěný květák rozdělíme na růžičky a opláchneme ve studené vodě. Ve vroucí vodě květák 10 minut povaříme. Vyjmeme ho,… více o Květáková polévka
Z droždí, cukru a trošky vlažného mléka uděláme kvásek, vmícháme do mouky, přidáme vejce, mléko a sůl a zpracujeme… více o Plundrové těsto
Rozetřeme droždí se 2 lžičkami cukru, přidáme ostatní ingredience. V původním receptu upozorňoval někdo na moc velké… více o Sladké houstičky
Rajčata spařte, oloupejte a nakrájejte na kostky. Cibuli nasekejte najemno, česnek prolisujte. Brambory nakrájejte na… více o Pikantní indická omeleta
Banány oloupeme a podélně rozkrojíme. Banány poskládáme řezem na pánvičku, ve které jsme rozpustili máslo. Pokapeme… více o Banány v košilce
Žloutky si vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme vodu, olej, mouku s kypřidlem a kakao. Vše řádně promícháme a nakonec… více o Kokosový dort – výborný a snadný
Fazolové lusky i s nálevem povaříme 5 minut. Mouku rozmícháme v půl hrnku studené vody. K luskům přidáme smetanu a… více o Fazolová omáčka s bramborem a vepřovým masem
Všechny suroviny na těsto, kromě mouky, smícháme nad párou, nebo na slabém ohni a teplé rozpuštěné vlijeme do mouky.… více o Krémeš od neterky
Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom… více o Chleba od Hadičky
z vajec, mléka a mouky připravíme těstíčko, přidáme nastrouhaný sýr, nadrobno nasekanou cibuli, prášek do pečiva,… více o Smažená sýrová pochoutka