
2.2
Na rozpálenou pánev přidáme nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek a celou klobásu. Restujeme do té doby, než… více o Fazole s uzeninou
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,… více o Bramborová paštika s uzeninou
Z bílků ušleháme sníh. Nastrouhanou cuketu smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, dle chuti můžeme přidat i další… více o Zapečená cuketa s uzeninou
Dovolit si na dovolené, to je její příjemné pravidlo. Aby se nám mlsání nevymklo z rukou,… Celý článek
Krémová, svěží a lehká. Cuketová polévka je ideálním způsobem, jak zužitkovat bohatou letní… Celý článek
Pokrmy z jednoho hrnce patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou snadné na přípravu a uvařit je… Celý článek
Možná jste si mysleli, že s červnovými jahodami je sezona samosběru u konce. Naopak! Léto… Celý článek
Kuře rozporcujeme na 6 dílů, osolíme, opepříme, mírně posypeme sladkou paprikou. Cibuli zpěníme na trošce oleje,… více o Kuře na jablečném džusu
Do majonézy přidáme rozmačkaný česnek, podle chuti sůl, pepř a pálivou papriku a dobře promícháme. Natřeme na kolečka… více o Silvestrovské šavle meče
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, slaninu nakrájíme na kostičky, papriku na tenoučké proužky (cca 1-2 mm) a chilli… více o Těstoviny Mňam Mňam
Vodu zahřejeme v kastrůlku, přidáme máslo, cukr a kakao a na mírném ohni mícháme, až se vše spojí a rozpustí, oddělíme… více o Vodňanské řezy
Připravíme vývar z bujónu a asi 12 minut v něm vaříme květák rozebraný na malé růžičky. Pak dáme polovinu růžiček… více o Květáková polévka se zakysanou smetanou
Z uvedených přísad vypracujeme těsto, rozdělíme na poloviny a do jedné vpracujeme 2 lžíce kakaového prášku. Těsto… více o Boží bochánky
*Množství surovin je na formu 20cm širokou. Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do… více o Perník z perníků – nepečený
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, maso nebo klobásu nakrájíme, zelí propláchneme a předvaříme. Pak vše smícháme… více o Brambory se zelím
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky. … více o Pórkovo-bramborová polévka
Tento recept je jednoduchý na přípravu. Nejdříve si dáme do pekáčku omyté kuře (můžete celé nebo klidně kupované… více o Kuře v kečupové omáčce
Na roztavené slanině osmahneme zeleninu, přidáme česnek a na kostky nakrájené maso. Maso osolíme, opepříme a osmahneme.… více o Srnčí guláš
Jemně nakrájenou cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme mleté kuřecí a krátce orestujeme. Přidáme rajčata, osolíme a… více o Milánské špagety