
2.85
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme… více o Bramboráky
Dýni nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. Uvařenou dýni rozmačkáme vidličkou, zahustíme strouhankou a necháme… více o Dýňové bramboráky
Brambory nastrouháme na jemno a slijeme přebytečnou šťávu, přistrouháme ementál, cibuli a celer, rozklepneme vejce a… více o Bramboráky sváteční
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Česnek rozmačkáme a přidáme všechno koření, smícháme s vajíčky dohromady,kvedlačkou rozmícháme směs. Maso nakrájíme… více o Rošťák od Gizda.
Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které… více o Výborné lívance z acidofilního mléka
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odležet.… více o Vepřové závitky se zelím
Dáme vařit vodu na těstoviny - na 1/2 kg těstovin asi pět litrů vody. Vodu osolíme a když přijde do varu, přisyspeme… více o Sojové šunkofleky
Žlázy namočíme na pár hodin do mléka, pak je nakrájíme na kostky. Na suché pánvi opečeme nakrájený špek a na něm… více o Veselé býčí koule
Kuřecí maso si pokrájíme na delší proužky, které napíchneme jako harmoniku na předem namočené špejle. Gyros koření si… více o Kuřecí gyros harmonika – grilovaná
1) Párek můžeme ohřát na pánvi ale lepší je v mikrovlnce. 2) Rohlík dáme do mikrovlnky aby byl taky ohřátý ale i… více o Párek v rohlíku (trochu jinak)
Sušenky rozdrtíme, zvlhčíme je mlékem (4 lžíce) a smícháme se skořicí a změklým máslem (100 g). Formu (24 cm) vymažeme… více o Nepečený grepový koláč
Žloutky utřeme s cukrem, přidáme tvaroh, máslo a společně vyšleháme. Opatrně vmícháme sníh z bílků. Ve druhé míse si… více o Tvarohovo-máslový krém
Z mascarpone, 2 žloutku (můžeme přidat i 2 bílky) a cukru umícháme krém, který musí být dobře promichaný a ne moc… více o Pravé italské tiramisu II.
Z mouky, cukrů, kokosu, tuku a žloutků vypracujeme těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu proležet. Na… více o Tříbarevné kokosové tyčinky s čokoládou
Na trošce oleje osmažíme cibuli dosklovata, přidáme plátky žampionů a zprudka je osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata a… více o Listové šátečky (nejen) s tuňákem