3.5
Horkovzdušnou troubu necháme předehřát na 225 °C. Vytáhneme si formu a vyložíme ji papírem na pečení, popř. vytřeme… více o Dort s překvapením
Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa… více o Krůtí kapsa s překvapením
Naklepeme kuřecí maso – lépe je ho naříznout tak, aby zabíralo co největší plochu a nebylo vysoké (z praktických… více o Kuřecí prsíčka s překvapením
Znáte ty uspěchané dny, kdy absolutně nestíháte, běžíte pro děti do školy a potom se od vás… Celý článek
Také vám v dětství říkali, že máte jíst hodně mandarinek, pomerančů a citronů, protože jsou… Celý článek
Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
Omyté maso nakrájíme na nudličky široké asi 2 cm. Cukr se 4 lžícemi vody zkaramelizujeme v rozehřátém woku do světle… více o Asijské kuře na pánvi wok
Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá… více o Nutelové řezy s vůní skořice
Z cukru, Hery a žloutků vyšleháme krém, přidáme mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr a nakonec sníh z bílků. Upečeme… více o Nebeské řezy
Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a… více o Povidlok
Syrový květák rozebereme na růžičky a posekáme, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Obojí dáme do mísy,… více o Zapečený květáček Soňa
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem, pokapeme olejem a necháme odležet.… více o Vepřové závitky se zelím
Uvaříme hustý pudink, vychladíme ho. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka. více o Vanilkový krém do košíčků
Z mouky, moučkového cukru, mletých lískových oříšků, másla a vajíčka vypracujeme těsto. Necháme ho asi hodinu odpočinou… více o Jablečný koláč z oříškového těsta
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
Na oleji osmahneme cibulku (jen co začne chytat barvu), přidáme na kousky nakrájenou, oloupanou a semínek zbavenou dýni… více o Pumpkin Soup – Dýňová polévka
Kuřecí prsní řízky omyjeme a osušíme. Všechny přísady smícháme, až se nám vytvoří tekutější těstíčko, do kterého dáme… více o Kuřecí maso v těstíčku