Bramborové knedlíky plněné uzeným

Uzené maso nakrájíme na plátky a povaříme 10 minut. Uvaříme oloupané brambory a rozmačkáme je. Necháme vychladnout. Do… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným
2.67
Uzené maso nakrájíme na plátky a povaříme 10 minut. Uvaříme oloupané brambory a rozmačkáme je. Necháme vychladnout. Do… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným
Brambory které jsme si uvařili den předem oloupeme a nastrouháme na jemno.Osolíme, přidáme vejce, dětskou krupičku a… více o Bramborové knedlíky plněné salámem
Maso nakrájíme na kostky, smícháme se solamylem, solí, pepřem, worchesterem a sojovkou. Necháme ho v lednici naložené a… více o Bramboráčky s masovou směsí
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Když na konci léta dozrají hrušky, je důležité je rychle zpracovat, aby se nezkazily. Pokud je… Celý článek
Dokonalé jídlo začíná dokonalou přípravou. Profesionální kuchaři to dobře vědí, příprava… Celý článek
Přestože je původním domovem chilli papriček Střední a Jižní Amerika, dobře se jim daří i v… Celý článek
V míse našleháme celá vejce, cukr a vanilínový cukr, přidáme mouku, prášek do pečiva, nakonec jablka (nahrubo… více o Bábovka z jablek bez tuku
Plech si vytřeme máslem, rozválíme si těsto a dáme ho na plech. Mezitím si uvaříme špenát. Poté rovnoměrně nanášíme… více o Špenátový závin se slaninou a sýrem
Připravíme 1. těsto smícháním všech uvedených surovin. Těsto rozválíme a na vymazaném a vysypaném plechu předpečeme. Na… více o Tvarohové řezy po sté
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a poté podélně rozkrájíme na půlky. Žloutky vyjmeme, rozmačkáme a… více o Vejce plněná Nivou
Obsah moravanky (kdo nechce ostré, vyndá feferonky) vejce a salám nakrájíme na kostičky, cibuli jemněji. Ve šťávě z… více o Vaječná mozaika
Na oleji zpěníme 1 větší cibuli, pokrájenou spíše na větší kousky nebo na proužky. Kuřecí játra dobře propereme ve vodě… více o Kuřecí játra se zeleninou na smetaně
Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd
Nejprve si na drobné kousky nakrájíme kompotovaný ananas. Do mísy vsypeme mouku, cukr, nasekané nebo mleté ořechy,… více o Tvarohové pokušení
Do vlažného mléka přimícháme lžičku cukru, rozdrobíme droždí a na teplém místě necháme vzejít. Zatím smícháme všechny… více o Holašovické koláčky
Kotlety naklepeme, lehce osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem a obalíme v mouce smíchané s paprikou. Kotlety… více o Kotleta
* oškrábané brambory nastrouháme na hrubém struhadle * brambory dáme do mísy a smícháme s moukou, vejci,… více o Bramboráky
Čočku vysypeme do hrnce a zalijeme vodou. Voda vždy musí být alespoň 4 cm nad čočkou. Na obalu sice píšou, že by měla… více o Čočka na kyselo (pro začátečníky)