
3.33
RADA: Bramborové placky:
RADA: Houbové ragú:
RADA: Hovězí maso:
Očištěné maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme nahrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku. Zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji.… více o Kari guláš s hovězím masem
Halloween, svátek plný kouzel, převleků a tajemných světýlek, se blíží. Slaví se 31. října a… Celý článek
Také milujete neodolatelnou vůni a božskou chuť čerstvě upečených horkých kaštanů? Obvykle si… Celý článek
Po loňské neúrodě jablek se jich letos na zahradách urodilo tolik, že stojíte nad tím… Celý článek
Perník pekly naše babičky, maminky a teď si ho můžete upéct i vy. Jde o velmi jednoduchý… Celý článek
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,… více o Žampionová omáčka s cibulí
Máslo a cukr vyšleháme do husté bílé pěny, přidáme mouku, prášek do pečiva, aroma a vejce. Vše důkladně promícháme,… více o Jahoďák – dort
Na sádle orestujeme dozlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme mletou papriku, bobkový list a hladkou mouku a… více o Zelňačka s klobásou
Suroviny zpracujeme na hladké těsto, které necháme v chladu odležet. Těsto vyválíme na tloušťku 3 až 4 mm a vykrajujeme… více o Linecké pečivo se sladidlem
Z oleje a mouky uděláme zásmažku. Chvíli provaříme a zalejeme protlakem, podle potřeby i vodou. Přidáme hřebíček,… více o Extra rychlá rajská
Hladkou mouku smícháme s droždím a takovým množstvím vody, aby vzniklo měkké, vláčné těsto. Dáme asi na hodinu vykynout… více o Houbová pizza
Ředvičky nahrubo nastrouhejte, dejte do cedníku a prosolte. Nechcejte cca 20 minut - ředkvička uvolní přebytečnou… více o Ředkvičková pomazánka podle Moniky
Maso nakrájíme na tenké plátky a připravíme marinádu. Plátky marinádou důkladně po obou stranách potřeme, uložíme do… více o Vepřové plátky na medu
Troubu předehřejte na 220 °C. Kuřata řádně omyjte a osušte papírovou utěrkou. Vnitřek osolte a vložte do něj nakrájený… více o Pečené kuře
Porce ryby osolíme, okmínujeme a poprášíme moukou. Rybu pečeme 30 min v rozehřátém sádle zvolna po obou stranách do… více o Candát na kmíně
Do většího kastrolu rozpustíme sádlo. Na drobno nakrájenou cibuli necháme osmahnout do tmavočervena (bacha, ať neshoří)… více o Jiříkův guláš
1. Brambory nastrouháme na jemném struhadle, osolíme, přidáme mouku, vejce a zpracujeme těsto, které rozválíme a… více o Bramborové taštičky plněné houbami