3
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, posypeme paprikou, zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory. Zahustíme moukou,… více o Bramborový guláš
Nadrobno pokrájenou cibuli lehce osmahneme, přidáme najemno pokrájená drůbeží (nejlépe kuřecí) jatýrka. Orestujeme,… více o Bramborový guláš Václav
Kousky tvarůžků smícháme s tatarskou omáčkou, cibulí, pepřem a paprikou. Dáváme na máslem namazaný chléb (moskevký,… více o Tvarůžková pomazánka extra
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě… více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou
Do dortové formy dáme dortový korpus, resp. naskládáme piškoty, které jsme namáčeli ve studené kávě, korpus polijeme… více o Bleskový dort
Pekáč vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájenou cibulí (hodně), na to poklademe již okořeněné kuře. Dáme péct.… více o Francouzské kuře se sýrem
Vyrobíme těsto, je lepší ho péci nadvakrát - ve dvou kulatých klasických formách, ale pro línější je možné i najednou,… více o Mrkvový dort rychlý
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Vejce vyšleháme s cukrem nad párou, odstavíme, přidáme roztopenou čokoládu a šleháme do vychladnutí. Potom přidáme… více o Čokoládový krém
Zeleninu očístíme: papriky zbavíme jadérek, rajčata rozpůlíme a odstraníme z nich "bubáky", salátový okurek můžeme a… více o Lahodný těstovinový salát
1. Oba sýry rozmačkejte vidličkou a promíchejte s máslem. 2. Přidejte cibuli, osolte, okořeňte a přidejte tolik piva,… více o Pomazánka Obatzda
Odpalované těsto ********************* Připravíme si odvážené přísady. Ve velkém hrnci přivedeme do varu osolenou… více o Croquembouche
Hovězí maso vcelku osolíme, pokapeme citrónem, potřeme česnekem, posypeme bazalkou a prudce po všech stranách osmažíme,… více o Americké hovězí
1. Řepu nakrájíme na klínky(osminky) a vložíme do pekáče. 2. Troubu předehřejeme na 180°C. 3. Smícháme suroviny na… více o Řepa pečená s medem dle BBC
1.smícháme pomazánkové máslo s moukou a vyválíme.2.pak potřeme kečupem dáme na ni sýr ,salám ,žampiony kukuřici a… více o Domácí pizza