
2.88
Brambory povaříme ve slupce ve vroucí vodě asi 20 minut. Necháme vychladnout, pak je oloupeme a nakrájíme na kostičky.… více o Bramborový salát s vejci a ředkvičkami
Papriky zbavíme vnitřků, okurku oloupeme a všechny suroviny nakrájíme na malé kostičky. Vařená a oloupaná vejce můžeme… více o Letní salát s vejci
Do mísy nakrájíme rajčata, cibuli, salám, přidáme uvařená a vychlazená vejce, majolku a podle chuti osolíme a opepříme.… více o Rajčatový salát s vejci
Červená karkulka, Petr Pan nebo třeba Daenerys ze Hry o trůny. Americká amatérská pekařka Liz… Celý článek
Konečně jsme se dočkali a na některých místech houby rostou doslova jako po dešti. Najít se… Celý článek
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Pro zjednodušení práce použijeme bramborové těsto, kdo chce může použít brambory, ale většina těchto těst je na velice… více o Mikova luxusní bramborová roládka
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso… více o Španělské ptáčky trochu jinak
Papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme. Prolisovanou brynzu smícháme s měkkým máslem, nakrájenou nebo… více o Paprika plněná brynzou
Do pekáčku dáme na dno anglickou slaninu, na to syrové brambory nakrájené na kostky - osolíme, okmínujeme. Na brambory… více o Kuře na zelí zase jinak
Housku nebo toustový chléb rozmixujeme na strouhanku a smícháme s kypřícím práškem. Máslo, cukr a žloutky utřeme do… více o Péřová bublanina
Hermelíny rozpůlíme, měkkou část vydlabeme lžičkou a společně s nastrouhanou(rozdrobenou) Nivou na pár vteřin vložíme… více o Nakládaný pivní Hermelín
Zpracovat těsto a rozdělit na 8 dílů,poté vyválet válečky a každý rozválet válečkem na šířku cca 1cm. Přehnout půlku… více o Tvarohové miništoly
Nakrájíme cibuli, chilli, česnek a rajčata na drobno. Nastrouháme sýr na hrubo (parmazán škrabkou na brambory) a… více o Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.… více o Carpaccio z červenej repy
Na olej dáme nakrájenou cibuli, na kostky pokrájené maso, osolíme, popepříme a necháme dusit. Po chvíli přidáme na malé… více o Dušené vepřové na provensálském koření
1. K varu přivedeme vodu s dostatečným množstvím soli. 2. Kořenovou zeleninu omyjeme a cibuli oloupeme. 3. Do vařící… více o Křupavé vepřové koleno