3.5
Vepřové maso očistíme a dáme do rozpáleného tlakového hrnce opéct nasucho ze všech stran dozlatova. Po vložení do hrnce… více o „Vepřovka“ z papiňáku
Tukem pokryjeme tence dno papiňáku a když se rozhřeje, nasypeme tam maso nakrájené na 2 cm kostky. Občas mícháme. Maso… více o Guláš v papiňáku
Koleno očistíme, vložíme do tlakového hrnce, přidáme 4 stroužky česneku, bobkový list, nové koření a pepř. Vše zalijeme… více o Koleno z papiňáku a remosky
V dnešní uspěchané době je někdy těžké skloubit pracovní a osobní život, a přitom stále jíst… Celý článek
Podle uznávaného českého fotografa, malíře a spisovatele Jana Saudka je jídlo „sex pro starce“… Celý článek
Cmunda, zemlbába, kuba, oukrop, kulajda… Pod těmito názvy si většina z nás ještě dokáže… Celý článek
Obložené chlebíčky jsou českým evergreenem, který dříve nesměl chybět na žádné oslavě a svou… Celý článek
Maso protkneme slaninou nakrájenou na hranolky, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou… více o Znojemska hovezi pecene
Nivu utřeme s máslem (kombinace pomazánkového a normálního másla taky není špatná), doporučuji jemně nastrouhat a potom… více o Ježek s nivovou pomazánkou
Smícháme hořčici, med, šťávu a vložíme do ní kostky. Necháme asi půl hodiny odležet, dáme na pánev a nejprve zprudka… více o Vepřové kostky v marinádě s kuskusem
Na oleji orestujeme cibuli, do ní přidáme na kostky nakrájený dietní salám a nakrájené žampiony a spolu orestujeme.… více o Zapékané pizza topinky
Žloutky vyšleháme s vodou do pěny, přidáme oba cukry, šleháme min. 5 minut, prosejeme mouku s práškem do pečiva,… více o Dort Bořek stavitel
V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
Ušleháme piškotové těsto a upečeme 2 piškoty. Po vychladnutí potřebe spodní korpus meruňkovou marmeládou a přikryjeme… více o Čajové řezy od Lídy
1. Nachystáme si hovězí maso - odblaníme, nakrájíme na nudličky. Naložíme do marinády z: olivového oleje, sůl, pepř,… více o Hovězí čína s nudlemi
Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Výroba masových koulí: 1) Strouhanku (příp. nalámaný toastový chléb/veku) zalijeme mlékem; necháme mléko vsáknout a… více o Vydatná rajská polévka s masovými kuličkami
Najprve připravíme špenát dle vlastní chuti. Do osolené vroucí vody přidáme na 3 minuty předvařené lasagne (návod je… více o Lasagne s lososem a se špenátem
Vejce našleháme s cukry do pěny, přidáme ananasovou šťávu, vlažné máslo, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec… více o Ananasová Bábovka