
2.75
Na oleji osmahneme dozlatova cibulku, přidáme česnek a rozebrané růžičky brokolice. Zalijeme litrem vody, dáme kostku… více o Brokolicová polévka
Brokolici očistíme, omyjeme, rozdělíme na růžičky, košťály oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek nasekáme a podusíme… více o Brokolicová polévka
Brokolici rozdělíme na růžičky, nakrájíme si jednu menší mrkev, malý kousek celeru a malý kousek petržele na kostičky … více o Brokolicová polévka
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Patříte k milovníkům pizzy? Pak budete milovat i pide, slavný turecký „chléb“ ve tvaru lodičky… Celý článek
Znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše vlastnosti, ale třeba i preference… Celý článek
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180… více o Těsto na roládu podle Marty Machové
Na másle nebo oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený na plátky. Přidáme špěnát, rozpustíme a podusíme. Přidáme… více o Těstoviny s růžovozelenou omáčkou (špenátovou)
Z mléka, vejce, mouky, soli, kakaa a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova. Tvaroh,… více o Zapečené kakaové palačinky
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nákrájíme na plátky.… více o Alpské brambory
1) V míse smícháme suché přísady. 2) Oddělíme bílky od žloutků a bílky ušleháme do tuha. 3) K suchým přísadám… více o Tradiční belgické vafle
Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Zakysanou smetanu smícháme samostatně s worcestrem, sojovou omačkou, sušeným… více o Těstovinový salát se zakysanou smetanou
Nejprve nakrájejte a rozmačkejte banány vidličkou v bílém jogurtu. Vyšlehejte žloutky s cukrem krupice, vanilkovým… více o Banánové muffiny s banánem a kokosem
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu… více o Bretaňský fazolový salát
Zpracujeme marcipánovou hmotu do těsta s přidáním másla a asi 1 lžíce moučkového cukru. Místo cukru lze použít i světlý… více o Pistáciové pralinky
Těsto rozpůlíme a z každé půlky vyválíme tenký plát (do obdélníku). Střed rozváleného těsta potřeme trochou… více o Áni slaný štrůdl
ingredience dáme do pekárny v tom pořadí jak jsou napsané, necháme umíchat a vykynout (program těsto), po vykynutí… více o Domácí chléb "Šumava" pečený v troubě nebo domácí pekárně
Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička