3.42
Na cibulce osmahneme maso, zalijeme smetanou a přidáme nivu. Můžeme okořenit sladkou paprikou nebo kari. více o Nivová omáčka
Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Brokolici rozebereme na růžičky. V míse smícháme brambory s brokolicí,… více o Smetanovo-nivová brokolice
Nakrájíme cibuli, chilli, česnek a rajčata nadrobno. Nastrouháme sýr nahrubo (parmazán škrabkou na brambory) a natrháme… více o Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou
Sychravý podzim se čím dál víc hlásí o slovo. I když občas sluníčko ještě příjemně hřeje, ve… Celý článek
Nechte se unést na vlně úžasných dezertů provoněných margotkou, jejíž chuti propadly od roku… Celý článek
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
- cibuli a okurky nakrájíme na kostičky - maso nakrájíme na nudličky - maso osmahneme na tuku - přidáme cibuli -… více o Katův šleh
V míse promícháme cukr s moukou a práškem do pečiva. Ušleháme žloutky s olejem a asi 100 ml vody. Smícháme s ostatními… více o Jemný beránek
Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd
Brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme zbylé přísady a promícháme lžicí nebo vidličkou NEMIXUJEME.… více o Bramborovo-vajíčková pomazánka
Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalejte horkou vodou a vařte asi 30 min. Na… více o Cizrna z ostrovů
Penne rigate uvaříme v osolené vodě podle návodu. Cuketu nakrájíme na plátky a širší nudličky, brokolici rozdrobíme… více o Boží penne rigate
Zelí nakrouháme na nudličky, cibuli pokrájíme na drobno. Na oleji osmažíme cibuli dorůžova, přidáme cukr a mícháme… více o Dušené červené zelí
rozpustím kostku másla/Hery, ve které opeču pytlík ovesných vloček. Přidám 100g sekaných oříšků a rozinky. Po… více o Ovesné sušenky
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne. … více o Pařížské kostky od Lucinky
1. Řízky naklepeme, ochutíme jako obvykle, mírně posypeme vegetou. 2. Housky se slaninou nakrájíme na malinké kostičky… více o Pikantní drůbeží řízky
Přísady odvážíme a vychladíme. Mouku prosijeme do kopičky na vál. Lžící uděláme v kopičce jamku. Do ní nasypeme cukr.… více o Křehké těsto
Zpracujeme těsto, necháme ho kynout. Vykynuté těsto po částech rozválíme a vykrájíme kolečka - třeba podle hrnku. Na… více o Dobré pečené koblihy