3.33
Oloupeme si brambory a nakrájíme je na kostičky. Brokolici opláchneme a pokrájíme na menší růžičky. V hrnci uvaříme… více o Brokolicový krém za babku
Brokolici uvaříme nad párou. Rozdělíme na malé růžičky, nebo můžeme pokrájet. Přidáme pokrájenou šunku a strouhaný… více o Brokolicový salát
Na páře připravíme brokolici. Mezitím si pokrájíme na drobné kostičky kolečka šunky a plátky ementálu, rajčátka na… více o Brokolicový mix
Chcete překvapit rodinu či přátele nějakým úžasně strašidelným dortem na Halloween? Stačí si… Celý článek
Zelné saláty patří k nejoblíbenějším přílohám. Jsou osvěžující, křupavé a díky své… Celý článek
Vypadá velmi lákavě, jako něco mezi hodně zralým žlutým jablkem a hruškou. Jenže když se do ní… Celý článek
Někdo Halloween miluje, jinému připadá jako hloupý americký import. Ať už patříte k jedné,… Celý článek
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme… více o Bramboráky
Syrové nebo uvařené brambory nakrájíme na větší čtvrky, osolíme. Zeleninu nakrájíme také na větší kousky a střídavě… více o Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou
Cukr a žloutky utřeme do pěny, postupně přidáváme olej, kakao, mouku s práškem do pečiva a sníh. Těsto nalejeme na… více o Koláč Janka
Na oleji osmahneme na kousky nakrájené maso, přidáme nakrájené olivy, papriku a pórek - chvíli společně orestujeme. Pak… více o Kuřecí podle Marci
Maso nakrájíme jako na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý kousek masa položíme šunku, na hranolky… více o Kuřecí závitky s nivou
Kousky tvarůžků smícháme s tatarskou omáčkou, cibulí, pepřem a paprikou. Dáváme na máslem namazaný chléb (moskevký,… více o Tvarůžková pomazánka extra
Bagetu nakrájíme na chlebíčky a namažeme jahodovou marmeládou. Jablko nakrájíme na trojúhelníčky a na každý chlebíček… více o Ovocné jednohubky
Vejce rozšleháme s mlékem a solí, postupně přisypáváme hladkou mouku, stále šleháme. Pak rozehřejeme na pánvi trochu… více o Základní palačinka
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Okurku omyjeme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Rajčata a papriky rovněž omyjeme a nakrájíme, cibuli nakrájíme… více o Šopský salát
Na pánvi osmažíme cibuli, přidáme mleté maso, přidáme koření a dusíme ve vlastní šťávě. Po dodušení necháme vychladnout… více o Ravioli s náplní
Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší… více o Ražniči na plechu