Bruschetta

2.57

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks rajčata
    • olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      hrst bazalka
    • 8
      plátek veka
    • mořská sůl

Postup přípravy receptu

  • Rajčata nakrájejte na čtvrtky, zbavte je semínek a dužinu nakrájejte na malé kousky. Bazalku nasekejte, přidejte do misky s rajčaty a vše zamíchejte s hrubou mořskou solí a lžící olivového oleje. Kdo má rád olivy, může přidat i jemně nakrájené černé olivy. Plátky veky opečte v topinkovači nebo v troubě dozlatova, potřete je česnekem. Na talířek vždy položte dva kousky a lžící na ně navrstvěte rajčata s bazalkou. Těsně před podáváním ještě bruschetty zakápněte trochou kvalitního olivového oleje.
Zařazení: Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: