
3.33
Těstoviny uvaříme a přidáme na pánev s olejem a česnekem. Potom přidáme nakrájená sušená rajčata a hobliny parmazánu.… více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Špagety uvařte v osolené vodě al dente. Slijte je a nechte si stranou asi 100 ml vody, ve které se vařily. Zatímco se… více o Sépiové těstoviny se sušenými rajčaty
Lososa nakrájíme na kostičky a pokapeme citrónem. Sušená rajčata pokrájíme na nudličky. Cuketu nakrájíme na kolečka a… více o Gnocchi s lososem a sušenými rajčaty
Těstovinové saláty jsou ideálním letním jídlem. Zasytí, ale přesto jsou lehké a hotové za pár… Celý článek
Chcete si ještě užít konec prázdnin, aniž byste museli trávit čas v kuchyni? Zkuste večeře z… Celý článek
Tatarská omáčka patří mezi nejoblíbenější studené omáčky v českých domácnostech. Málokdo si… Celý článek
Když máte chuť na něco sladkého a opravdu dobrého, pak vám jistě přijdou vhod naše dezerty ze… Celý článek
Kuřecí prsíčka lehce naklepeme. Karotku očistíme, nakrájíme na plátky, zalijeme červeným vínem a olejem, přidáme sůl,… více o Kuřecí prsíčka na červeném víně
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3… více o Jablkovo-ořechový koláč
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,… více o Bramborová paštika s uzeninou
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Fazole namočíme aspoň na 2 hodinky do vody, pak je v tlakovém hrnci uvaříme doměkka spolu s vývarem z uzeného, česnekem… více o Uzená fazolačka
Uvaříme rýži ve varném sáčku ve slané vodě. Mezitím nakrájíme salátovou okurku, papriku a rajčata na kousky, cherry… více o Fazolový salát s rýží
V misce smícháme ingredience dohromady. Osolíme a opepříme. V ledničce vydrží 3 dny. více o Krémový dresink z podmáslí
Všechny přísady dobře prošleháme a těsto vlejeme do vymazané bábovkové formy. Pokud chceme bábovku mramorovou,… více o Hrnková bábovka s olejem
Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v… více o Italská pohanka
Uvaříme těstoviny, mezitim nakrajíme zeleninu, poté zcedíme a necháme vychladnout. Dále maso nakrajíme na nudličky a… více o Těstovinový salát
Na upečený piškotový korpus natřeme 2 uvařené, teplé, jahodové pudinky. Do dvou ušlehaných šlehaček opatrně vmícháme 2… více o Jahodový zákusek II.
Nejdříve si nakrájíme maso na kostičky nebo proužky , podle zvyku a jak kdo má rád. Nakrájíme si cibulku , rozpálíme… více o Báječná sýrová omáčka s kuřecím masem