
3.71
Ušleháme vejce s cukrem a olejem, přidáme mouku s práškem, mléko a nasekané ořechy. Vylijeme na vymazaný plech s vyšším… více o Buchta s jablky a zakysanou smetanou
Všechny ingredience smícháme v těsto, které pečeme na vymazaném a vysypaném pekáči. více o Buchta s jablky
Smíchejte všechny ingredience (Heru napřed rozpusťte). Jablka přidejte až nakonec. Pečte cca 40 minut. Hotové můžete… více o Hrnková buchta s jablky
Podzim mnoho lidí považuje za nejkrásnější období roku. A není divu. Svěží vzduch, příroda… Celý článek
Bedly konečně rostou a možná se i vám podařilo najít plný košík těchto výborných hub.… Celý článek
Rolky, rolády, pečeně... To všechno musí držet pěkně pohromadě a pomůže k tomu jeden krátký… Celý článek
Urodilo se vám letos hodně jablek a vy nemáte, kde byste je čerstvá uchovali až do jara?… Celý článek
Ořechy rozmixujeme a smícháme s prolisovaným česnekem, toustový chléb namočíme ve vodě, z nasáklého pečiva vymačkáme… více o Ořechová pomazánka na topinky
Těsto rozválíme, potřeme kečupem, posypeme pizzovým kořením, poklademe celou plochu šunkou, posypeme nastrouhaným sýrem… více o Šunkové koláče z listového těsta
Na trošce oleje osmahneme zlehka cibulku. Když mírně zezlátne, zalijeme vodou a osolíme. Když se začne voda vařit,… více o Můj vlastní kuskus
Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme tvaroh, sůl, vejce a vypracujeme hladké těsto. Z těsta vytvarujeme váleček,… více o Jahodové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta
Zelí a mrkev nastrouháme na jemné nudličky, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a promícháme. Dle chuti osolíme,… více o Zelný salát s mrkví
Lilky oloupeme a nakrájíme na kostičky. Osolíme a necháme 10 minut odležet. Lilek osušíme a opékáme je asi 15 minut v… více o Africká lilková pomazánka
Do mísy postupně dáváme:2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek vlažného mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce,… více o Perník na plech
Maso, solamyl,vejce a ostatní suroviny pořádně promícháme dohromady: cibule na kolečku a pokládat na směs a už nemíchat… více o Čínská specialita
Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji - lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama, přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Brambory oloupejte, nastrouhejte na drobno, dejte do misky. Odlijte vodu, lehce je při tom zmáčkněte, nebo je… více o Bramboráky alá KOKO
Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme nakrájenou anglickou slaninu orestujeme a přidáme překrájené zelí i se… více o Halušky se zelím II.