
2.62
Žloutky, cukr a vodu ušleháme do pěny (když děláme ručně vařečkou, tak alespoň půl hoďky). Přidáme promíchanou mouku s… více o Makovec s krémem
Žloutky s vodou a cukrem ušlehejte, přidejte směs mouky, máku a prášku do pečiva. Nakonec lehce vmíchejte sníh ze… více o Makovníček s krémem
Rybíz přebereme, opláchneme a okapaný ho vidličkou obereme a posypeme lžící mouky. Do pěny ušleháme máslo, cukr,… více o Rybízová bublanina s krémem
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Začátek školního roku je za dveřmi a s ním i každodenní kolotoč snídaní a svačin. Jenže co… Celý článek
Když se urodí hodně rajčat, je domácí kečup jedním z nejlepších způsobů, jak se dají zpracovat… Celý článek
Očištěnou slepici rozdělíme na porce, osolíme, podlijeme vřelou vodou a dusíme. Přidáme celou cibuli a koření. Z másla… více o Zadělávaná slepice
Zelí překrájíme nadvakrát, nastrouháme tvrdý sýr, kdo chce může přidat nadrobno nakrájený pórek. Smícháme s bílým… více o zelná pomazánka
Maso omyjeme a velmi lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nastrouháme je. Cibuli… více o Plněné krůtí stehno
Kuřecí prsa pomeleme na masovém mlýnku jako sekanou, osolíme, opepříme, promícháme a necháme uležet. Mezitím na jemno… více o Koule z kuřecího
Maková náplň: spaříme mák v mléce, přidáme skořici, cukr, rum, chvíli povaříme, do zhoustnutí. Tvarohová náplň:… více o Makovo-tvarohový koláč s ovocem
Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme zesklovatět na sádle. Přidáme na kolečka nakrájený salám nebo párky. Uzeninu osmažíme… více o Frankfurtská polévka
Brambory ostrouháme, nakrájíme a dáme vařit do mírně osolené vody. Nové brambory vaříme ve slupce. Scedíme, nadrobíme… více o Brambory s tvarohem – rychle a zdravě
Z bílků ušleháme sníh. Nastrouhanou cuketu smícháme se všemi ostatními ingrediencemi, dle chuti můžeme přidat i další … více o Zapečená cuketa s uzeninou
Nahrubo nakrájenou cibuli a kmín restujeme na sádle do tmava. Přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme, přidáme sůl… více o Guláš a správný základ
Na tuku osmahneme cibuli, přidáme nakrájenou mrkev, brambory a zalijeme vodou, aby byly suroviny potopené. Uvaříme s… více o Krémová mrkvová polévka
Troubu rozehřejte na 180 stupňů Celsia. Rýži nasypte do zapékací misky a zalijte vývarem. Pořádně promíchejte.… více o Rizoto s parmskou šunkou, houbami, chilli a rukolou podle Kamily
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou. Nakrájíme brambory na kostičky a… více o Bramboračka pro malé kuchaře