Bůčková roláda VII.

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg vepřový bůček
    • 2
      stroužek česnek prolisovaný
    • 1
      lžíce vegeta
    • 5
      ks vejce
    • pepř mletý
    • koření dle chuti
    • červená paprika na obalení

Postup přípravy receptu

  • Jednu třetinu bůčku umeleme, dvě třetiny nakrájíme na kostky, vše smícháme s ostatními surovinami a necháme odležet 12 hodin v chladu.
  • Pak směs naplníme do 3/4 sáčku na tlačenku a vaříme ve vodě 1,5 hodiny. Po vychladnutí sáček rozřízneme a roládu obalíme v červené paprice.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: