Bůčkové kostky v pivním těstíčku

2.25

hodnoceno: 16
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      lžička sůl
    • 400
      g vepřový bůček libový
    • 1
      lžička drcený kmín
  • Těstíčko
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g hladká mouka
    • rostlinný olej na smažení
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 50
      g olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • 250
      ml pivo světlý ležák

Postup přípravy receptu

  • Vepřový bůček nakrájíme na kostky asi 3×3 cm, osolíme, opepříme a vetřeme drcený kmín. Necháme odležet.
  • Těstíčko: z piva, hladké mouky a jemně strouhaných olomouckých tvarůžků vymícháme hladké těstíčko, osolíme jej a opepříme. Kostky napícháme na párátka a obalíme v těstíčku. Smažíme pozvolna ve vysokém oleji dozlatova. Po usmažení necháme na papírovém ubrousku okapat.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: