3.5
V hlubší zapékací míse nebo menším pekáčku necháme na tuku zesklovatět větší část cibule nakrájené na tenká kolečka.… více o Pikantní buřty v pivu a kečupu
Špekáčky (pokud nejsou v přírodním střívku) oloupejte, nakrojte podélně do dvou třetin výšky a do zářezů vložte po dvou… více o Buřty na černém pivu
Do kastrůlku dáme trošičku sádla, rozpustíme a přidáme cibulku. Oloupané buřtíky přihodíme do pekáčku a po chvilce… více o Buřty na černém pivu
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Plechovku SALKA vařit cca 2 hodiny. Nechat vychladnout! Poté otevřít a vyklopit do mísy. Přidávat polohrubou mouku po… více o Karamelové cukroví
Do mísy rozdrobíme kvasnice, posolíme, promneme je vařečkou a hned jak se začnou roztékat okamžitě je zasypeme částí… více o Plněné kynuté knedlíky
Hermelín rozkrojíme na dvě kolečka, opatrně vydlabeme. Tavený sýr, česnek, pažitku, majonézu a vybranou část hermelínu… více o Hermelínová mozaika
Nejprve se pusťte do tmavého těsta. Vajíčka vyšlehejte s krystalovým cukrem, přidejte mléko, kakao, olej, prášek do… více o Fešácká buchta
Tradičním způsobem připravíme kynuté těsto. Droždí s cukrem a trochou teplého mléka a lžící mouky promícháme a… více o Ořechovo-skořicoví šneci podle Háni
Na oleji osmažíme maso nakrájené na kousky, přidáme koření Čína, cibuli na kostky, česnek, anglickou slaninu a necháme… více o Čína trochu jinak
Všechny suroviny smícháme dohromady. Uděláme placičky(velikost záleží na vás)a pečeme v předehřáté troubě při 180°C, 10… více o Tvarůžková bomba
Z ingrediencí připravit těsto, vyválet 3 placky jako na štrůdl,pomazat ne až po okraj povidly-asi 3cm vrstva a posypat… více o Perníková roláda
Paradajky nalejeme do misky, premiešame so šťavou, osolíme a opepríme. Vezmeme 4 obdĺžniky pečiaceho papiera, ktoré… více o Noky v rajčatové omáčce
řezy jsou na plech 30X40cm :) 1. Na přípravu náplně vyšleháme žloutky s polovinou (75 g) moučkového cukru a… více o Ausburské řezy
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček
Kuřecí maso pokrájíme na velmi drobné kousíčky a dáme do mísy. Přidáme sýr, sojovou omáčku, vejce, solamyl, kari a sůl.… více o Báječné kuřecí placičky se sýrem