3
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
Našleháme změklé máslo s tvarohem, dle chuti osolíme a opepříme. Vmícháme čerstvě nastrouhaný křen a hrst nasekaných… více o Tvarohová pomazánka s křenem a bylinkami
Hermelín pokrájíme na malé kousky a dáme do misky. Pokud se nám bude lepit, můžeme nůž namáčet ve vodě. K hermelínu… více o Hermelínka – pomazánka
Do Vánoc sice ještě nějaký ten čas zbývá, ale určitě už máte některé druhy vánočního cukroví… Celý článek
Chcete mít napečené tradiční cukroví, ale děsí vás množství másla, které na jeho přípravu… Celý článek
Z tohoto cukroví budou nadšené hlavně děti, ale dokáže ohromit i dospělé. Vypadá totiž, jako… Celý článek
Možná se vám to při pečení cukroví už také stalo. Vytvarujete krásné vanilkové rohlíčky a dáte… Celý článek
Zpracujeme na vále v těsto, necháme hodinu odpočinout. Potom vyválíme plát, vykrajujeme malá kolečka. Upečeme a necháme… více o Ořechová kolečka se zavařeninou
Všechny suroviny na těsto smícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech, dáme péct do vyhřáté trouby na 180… více o Buchta volské oko
Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem a ten poklademe celý slaninou. Z mletého masa, žemlí rozmočených v mléce,… více o Sekaná podle Itala
Piškoty máčíme v mléce smíchaným s trochou rumu a cukru. Piškoty rozdělíme na třetiny, jednu z nich naskládáme vedle… více o Piškotové řezy nepečené
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Vepřové maso, drůbeží maso, čabajku, papriku a špek nakrájíme na kousky a napícháme vše na špejle. Připravíme si… více o Špízy do trouby i na gril
Těstoviny uvaříme dle návodu, necháme okapat a uchováme v teple. Cibuli a česnek nakrájíme na drobno, cibuli dáme… více o Těstoviny s tuňákovou majdou
Ve vlažném mléce rozpustíme 2 lžičky cukru, přidáme rozdrobené droždí, trochu mouky a dáme vykynout, po vykynutí… více o Výborné koláčky s tvarohem, povidly a drobenkou
Stoprocentní tuk rozehřejeme v rendlíku, vmícháme cukr, kakao a sušené mléko. Čokoládu naléváme do vypláchnutých… více o Výborná čokoláda do formiček
1. Promícháme sypké ingredience. 2. Přidáme máslo, mrkev, vejce a podle potřeby mléko. 3. pečeme ve středně vyhřáté… více o Mrkvová buchta
Žampiony očistíme a osmažíme je na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osolíme, přidáme česnek a nadrobno… více o Žampiony na másle
Všechny suroviny hodíme do 1 mísy. Pořádně vymícháme a propracujeme. Hodinu necháme kynout v teple. Těsto ještě… více o Bagetky