
2.67
Dresink: V misce rozmícháme žloutek, citronovou šťávu, hořčici, sůl, pepř a za stáleho šlehání přikapáváme olej, až… více o Caesar salát
Salát buď nakrájejte nebo natrhejte na středně velké kousky do salátové mísy. Suroviny na zálivku, ideálně v pokojové… více o Salát Caesar
Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál. Použijeme jen hezké… více o Caesar salát s kuřecím masem
Podzim je bohatý na plody mnoha tvarů a barev, které nemusíte využít jen při vaření, pečení,… Celý článek
Jemná květinová vůně, čistý zelený čaj a promyšlená výroba dělají z jasmínového čaje… Celý článek
Máte chuť na něco sladkého, ale nechce se vám rozehřívat trouba? V tom případě pro vás máme… Celý článek
Říká se, že ve víně je pravda, v burčáku zdraví. Chcete-li tedy během babího léta prospět… Celý článek
Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda
Vyšlehám sníh ze 4 bílků. Ke žloutkům přidám cukr a vanilkový cukr. Postupně přidávám mouku, ve které je zamíchaný… více o Cassidyho jahodový piškot
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený… více o Čatní z rajčat
Houby namočíme na 10-12 minut do směsi ušlehané z vejce, smetany a krupice. Škvarky nasekáme, spolu s jemně krájenou… více o Štrachanda
Vysočinu rozmixujeme najemno a dáme do misky. Vejce nastrouháme nebo také rozmixujeme. Vysočinu, máslo, vejce, majolku… více o Vaječná pomazánka s vysočinou
Těstoviny uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje podle návodu. Mezitím si oloupeme a na plátky, nebo půlplátky podle… více o Houbové těstoviny
Celer očistíme a nastrouháme na jemno, mrkev také. Zalijeme vodou, oslolíme, přidáme masox a vaříme asi 15 minut.… více o Celerová polévka
Zeleninu očístíme: papriky zbavíme jadérek, rajčata rozpůlíme a odstraníme z nich "bubáky", salátový okurek můžeme a… více o Lahodný těstovinový salát
Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
Oloupaná jablka nastrouháme, přidáme vše ostatní, pokud se nám zdá těsto husté můžeme zředit troškou mléka (záleží… více o Perník s jablky
Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné
Na másle osmažíme do růžová na drobno nakrájenou cibulku, zalijeme cca 2. litry vody nebo vývarem, přidáme na kostičky… více o Hustá bramboračka