
3.33
Pizza Calzone prý vznikla v Neapoli, když se jednomu nešikovnému kuchaři při strkání do trouby pizza složila tak, že… více o Calzone – Plněná pizza
Plátky z krkovičky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na takto připravené maso položíme plátek anglické slaniny,… více o Maso s čalamádou
Květák rozebereme na malé růžičky, ostatní zeleninu nakrájíme na jemné nudličky. V hrnci promícháme a přidáme nálev. Za… více o Moje čalamáda
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Špagety uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget… více o Švýcarské špagety
Ocet, olej, kečup, hořčici promícháme a svaříme. Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme na kostičky, přidáme svařenou… více o Sloní mlsanec
Kuřecí řízky rozklepeme, osolíme a opepříme. Tavený sýr smícháme se strouhaným. Přidáme česnek, petrželku a… více o Rychlé kuřecí závitky
Mouku smícháme s kořením a můžeme přidat špetku pálivé mleté papriky. V této směsi obalíme kuřecí prsa - můžeme je… více o Sýrová prsíčka
Králíka naporcujeme a naložíme asi na 1 den do marinády připravené ze surovin - olej, voda, sůl, kečup, hořčice, pepř,… více o Béřovický králík
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Vyndáme listové těsto.Listové těsto rozválíme do kruhu,poté vezmeme kolečko na pizzu a uděláme trojúhelníčky.Nakrájíme… více o Paprikové jednohubky
Předehřejeme si troubu na 170°C a připravíme hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Ze všech… více o Řezy Raffaello
Vepřové řízky po obvodu několikrát nařízneme, naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na másle a oleji. Rajčata… více o Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Vejce rozšleháme s mlékem a solí, postupně přisypáváme hladkou mouku, stále šleháme. Pak rozehřejeme na pánvi trochu… více o Základní palačinka
1. Zelí nakrouháme, ve větší nádobě promícháme se solí a kmínem, ev. cibulí a jablkem. 2. Udusáme, a necháme… více o Karlovo zelí kysané ve sklenicích
Cukr,máslo,vejce a kakao třeme 1/2 hodiny.Potom zamícháme zároveň s mlékem mouku a prášek do pečiva.Pečeme ve… více o Kakaovník