
3.25
Červenou řepu uvaříme ve slupce doměkka. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme. Přidáme prolisovaný česnek a… více o Salát z červené řepy
Červenou řepu uvaříme ve slupce (asi tak, aby bylo možné píchnout do půlky vidličkou), po vychladnutí ji oloupeme a na… více o Barevné pomazánky – z červené řepy
Řepu nastrouháme do mísy dle chuti najemno, nahrubo nebo půl na půl. Přidáme vejce, nastrouhaný česnek, pepř, kmín, sůl… více o „Řepáky“ – bramboráky z červené řepy
Štrúdl, nebo cheesecake? A co takhle obojí najednou! Viki Lipovčanová, kterou si mnozí jistě… Celý článek
Konečně na mnoha místech rostou houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší renomé… Celý článek
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe… více o Meruňková buchta s pudinkem
Do mixéru dám tvaroh, nastrouhaný sýr a nastrouhané máslo (lépe se to spojí), prolisovaný česnek, mléko, pažitku, sůl a… více o Tvarohová pomazánka
Ingredience (kromě műsli a sušeného ovoce) vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a zapneme program SWEET, velikost… více o Chlebík s müsli pro děti
Houby oloupeme, nohy odkrojíme (nemusíme jen u velmi mladinkých malých hub) a hlavičky nakrájíme na velmi tenké plátky.… více o Carpaccio ze žampionů
1. Kuličky arónie otrháme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly právě ponořeny. 2. Vaříme, přidáme omytý a pokrájený… více o Likér z arónie
V kastrůlku nahřejte 2 lžíce oleje, přidejte jemně pokrájenou mrkev a orestujte ji dozlatova. Vsypte jemně nasekanou… více o Uzená krkovička se švestkovou omáčkou
Přebrané fazole propláchneme, zalijeme studenou vodou necháme několik hodin nabobtnat. Nadrobno nakrájenou cibuli… více o Pikantní fazolová polévka
Telecí ragú 1. Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek 2. Restujeme do hnědé barvy. 3. V… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Telecí kotlety: 1. Lupínky rozmixujeme na menší kousky, přidáme toustový chléb a ostatní suroviny. Máslo a olej… více o Telecí kotleta s kukuřičnou krustou a houbovu pěnou
Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše
Z mouky, vejce, vody a oleje připravíme těsto, které necháme v lednici na půl hodiny odpočinout. Mezitím si oloupeme… více o Štrúdl s jablky
Kakao, kr. cukr a mléko v menším hrnci a na mírném ohni necháme rozvařit. Když se hmota vaří, přidáme 100 g másla a… více o Nepečený kokosový kmen