ks
cejn
(nebo jiná kvalitní sladkovodní ryba, pokrájená na porce))
Postup přípravy receptu
Porce ryby potřete solí a pepřem a zakapejte citronovou šťávou. Nechte chvilku odležet.
Mezitím prohřejte v másle lístky šalvěje či rozmarýnu. Přidejte kousky ryby a pozvolna opékejte z obou stran dozlatova. Podávejte s bylinkami, kousky citronu a bramborami, přelité zlatavým bylinkovým máslem.
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s…
více o Jednoduchá krabí pomazánka
Bílky se špetkou soli šleháme, až se vytvoří sníh přidáme cukr a vyšleháme to tuhého sněhu. Po jednom zašleháme žloutky…
více o Pikantní ořechová roláda
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Pekáček vymastíme lžící másla a vložíme do něj…
více o Kuřecí stehna na bramborách