3.43
                             
                        Řízky podélně prokrojíme, aby byly tenčí a dobře se propekly. Uděláme marinádu. Bylinky nasekáme na jemno (já jsem… více o Kuřecí řízky na bylinkách
                             
                        Očištěné steaky z dravce osolíme a jemně opepříme (se solí nešetřit, ryba snese více). Na pánvi rozpálíme olej s máslem… více o Žraločí steak na bylinkách se sýrovou omáčkou
                             
                        Do pekárny dáme nejdříve tekuté ingredience, pak suché. Pečeme na základním programu. více o Chléb s bylinkami a česnekem
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Anglickou slaninu nakrájíme na malé kostičky, cihlu nastrouháme a všechny suroviny smícháme. Česnek, sůl a pepř, jak… více o Chalupářský chléb
                     
                Z mléka a krupičky uvaříme hodně hustou kaši (hustota "hrnec na vyhození"), necháme vychladnout. Dáme na vál, přidáme 1… více o Jednoduché ovocné knedlíky
                     
                Do velké mísy prosijeme mouku, postupně do ní vmícháme vejce. Přidáme podmáslí, vodu a sůl a vymícháme hladké těsto,… více o Křehké lívance z podmáslí
                     
                Všechny ingredience dáme do domácí pekárny a zapneme na program "moučník". více o Šlehačková bábovka s pudinkem a jablíčky
                     
                Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a… více o Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou
                     
                Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí, dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče,… více o Kuřohus se zelím
                     
                nalejeme vodu do džbánu,přidáme do vody citronovou štávu,potom přidáme citronový sirup a cukr, a rozmícháme a,můžeme… více o Citronová štáva
                     
                Džem: oloupané a vypeckované broskve pokrájíme, dáme do hrnce, přisypeme cukr s želírfixem a za stálého míchání… více o Broskvový džem (marmeláda)
                     
                Heru si vyndáme min. hodinu dopředu z lednice aby nám změkla. Do větší mísy si nasypeme všechny suroviny na těsto, Heru… více o Výborný borůvkovo-švestkový koláč s tvarohem
                     
                Žloutky se utřou s cukrem do pěny, přidají se vanilková zrníčka (pokud nemám lusk, dávám vanilkový cukr) a za stálého… více o Cremes Brulées
                     
                Oddělte vejce na bílky a žloutky. Ve šlehači rozšlehejte bílky a 25 g cukru do ztuhnutí. V jiné misce rozšlehejte… více o Jednoduché tiramisu
                     
                Kapustu očistíme, pokrájíme na nudličky a dáme orestovat do hrnce s rozehřátým máslem s olejem. Až kapusta restováním… více o Rychlá kapustová polévka