
2.67
Mrkev a vysočinu orestujeme na oleji – lžíce oleje stačí, vysočina tuk dodá sama. Přilijeme litr vody, přidáme brambory… více o Česnečka z Vysočiny
Česnek oloupeme a půlku hlavičky rozkrájíme po stroužkách na slabá kolečka. Ta orestujeme na rozpáleném sádle či másle… více o Česnečka pro labužníky
Do vroucí vody (cca 1,5 litru) dejte na silnější kolečka nakrájené klobásy, lžíci sádla, tlačený česnek (nešetřete,… více o Česnečka pro chlapy
Původně byla architektkou, ale pak ji naprosto uchvátil svět cukrařiny. Seznamte se s Dinarou… Celý článek
Jahody jsou skvělé ovoce, jejich jedinou nevýhodou je, že dlouho nevydrží. Proto, když jich… Celý článek
Máte chuť upéct si o víkendu nějakou neobvyklou sladkost? Poradíme vám, jak si připravit… Celý článek
Hospoda Na Růžku, Na Statku nebo bar Na Náměstí mohou být skvělé, ale podniky s těmito názvy… Celý článek
Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a pokapeme je olejem. Polijeme předem připravenou omáčkou (sýr s tvarohem… více o Tortelliny v sýrové omáčce
Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a vanilkový cukr a po jednom všleháme žloutky. Zapracujeme mouku se solamylem.… více o Švestková roláda
Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme a opepříme - obalíme v mouce. Na hodně rozpáleném tuku osmažíme, dáme do vyhřáté… více o Židovina
1.Mouku prosijte s cukrem a přidejte rozehřáté máslo s medem,žloutky,rum,jedlou sodu,směs koření na perník a citrónovou… více o Dvoudenní perníčky
Ingredience smícháme do pečící nádoby a pečeme na program "Sweet", nebo na 1. Program základní. Rozinky a mandle je… více o Mazanec do domácí pekárny
Mouku, cukr a kypřící prášek smícháme. Přidáme nerozpuštěné máslo a dobře prohněteme, dokud nevznikne drobenka. Do… více o Drobenková tvarohová buchta
Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku a šleháme nad parou 10 minut až do zlaté… více o Marlenka – medovník
Vše promycháme a malou lžičkou dávkujeme na plech, udelame důlek a dame marmeladu Pečeme asi hodinu ve vyhřáte… více o Ořechovky
Pohanku nasypeme do osolené vroucí vody, zamícháme, zakryjeme a na půlhodinu dáme na teplé místo (nejlépe do peřin). Na… více o Pohanka s brynzou
Z mascarpone, 2 žloutku (můžeme přidat i 2 bílky) a cukru umícháme krém, který musí být dobře promichaný a ne moc… více o Pravé italské tiramisu II.
Všechny suroviny smícháme v hladkou hmotu, popřípadě přisypeme trošku strouhanky. Do pekáčku položíme šišku z mletého… více o Sekaná pečeně s paprikou
Změklé máslo, cukr, med, mléko, oranžádu a citronádu dáme na pánev a zlehka asi 15 minut povaříme. Pak přidáme mandle,… více o Florentinky