3.77
Květák rozdělíme na kousky a uvaříme ne úplně do měkka ve slané a okmínované vodě. Do misky zatím na jemno rozkrájíme… více o Květákové placičky se šunkou a sýrem
Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, rozpůlíme, naklepeme, osolíme, opepříme a dochutíme trochou grilovacího… více o Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce
Smísíme mouku, vejce, víno a sůl. Tužší těsto necháme alespoň 60 minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky.… více o Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Omyté maso nakrájíme na nudličky široké asi 2 cm. Cukr se 4 lžícemi vody zkaramelizujeme v rozehřátém woku do světle… více o Asijské kuře na pánvi wok
Žlutý nebo zelený hrách namočíme před použitím na dvě hodiny do vody. Potom jej v té samé vodě uvaříme doměkka,… více o Hrachová polévka
Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme,… více o Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme v… více o Bramborová roláda s mletým masem
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Nejlépe přes noc. Na marinádu smícháme bílé jogurty,… více o Naložené řízky v jogurtové marinádě
Droždí rozmícháme ve vlahém mléce a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, oba druhy cukru,… více o Savarin
Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu,… více o Vepřové plátky s hermelínem
Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce… více o Primátorské roštěnky
1. Povařte brokolici V kastrolu uveďte do varu vodu a dvě tři minuty v ní povařte brokolici (obyčejnou o něco déle).… více o Zapečená brokolice
Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpeníme cibulku přidáme maso okořeníme sladkou… více o Irský gulášek
Vymíchat řidší těsto, posypat hladkou moukou a přikrýt utěrkou. Nechat kynout 12-18 hodin při pokojové teplotě. Potom… více o Chleba od Hadičky
Do větší mísy rozklepneme vejce, přidáme mléko a postupně přidáváme mouku, dokud se nevytvoří poněkud husté těsto.… více o Nejjednodušší palačinky