
3.77
Květák rozdělíme na kousky a uvaříme ne úplně do měkka ve slané a okmínované vodě. Do misky zatím na jemno rozkrájíme… více o Květákové placičky se šunkou a sýrem
Kuřecí prsa omyjeme studenou vodou, osušíme, rozpůlíme, naklepeme, osolíme, opepříme a dochutíme trochou grilovacího… více o Kuřecí prsa se šunkou a sýrem ve smetanovo-vínové omáčce
Smísíme mouku, vejce, víno a sůl. Tužší těsto necháme alespoň 60 minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky.… více o Ravioli se šunkou, olivami a sýrem
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Ocet je běžnou součástí každé domácnosti. Jenže octů existuje celá řada a na ten jablečný… Celý článek
Hedvábně hladká, jemně kořeněná a krásně žlutooranžová. Přesně taková je dýňová polévka, která… Celý článek
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Maso nakrájíme na menší kostky, klobásy na kolečka, osolíme, opepříme a naložíme alespoň na hodinu (i déle, já si to… více o Maso na hořčici
Pohanku uvaříme dle návodu. Na větší pánvi spěníme cibulku na oleji, přídáme houby nakrájené na menší kousky, dále… více o Houbové rizoto z pohanky
Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí, dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče,… více o Kuřohus se zelím
Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření,… více o Bigos
Nachystáme si mísu, do mísy nalijeme vodu do vody nasypeme cukr,sůl a nalijeme ocet. Uděláme sladko kyselou vodu.… více o Zdravý salát
Rajče nakrájíme nadrobno a smícháme s bazalkou, nejlépe čerstvou. Lučinu utřeme s jogurtem a osolíme. Přimícháme… více o Rajčatová pomazánka s jogurtem
Uvařené salko dáme do mísy, přidáme rozměklé máslo a rozmixujeme. Poté přisypeme sáček burizonů a promícháme. Z hmoty… více o Burizonový chlebíček ze Salka
Rozpékané brambory jsou nejlepší z nových brambor, ale nutné to není. Brambory neloupeme, jen je dobře omyjeme a… více o Rozpékané bylinkové brambory
Troubu předehřát na 220 C. Cibuli a česnek na tenké plátky, maso umýt a lehce osolit. Do poékáčku naskládat maso… více o Krkovice na pivě
Vychladlé brambory oloupeme a nastrouháme a v míse propracujeme s rozpuštěným máslem, celými vejci, česnekem a… více o Bramborový kuba
Špenát nekrájet , vsypat do mísy , nakrájet salát na středně velké kousky , papriku nakrájet jemněji , zasypat… více o Salát Exlusiv