
2.75
Na másle a oleji osmahneme cibuli, česnek, pórek a nakonec brambory. Přilijeme vývar a mléko (vaříme asi 20 minut).… více o Bramborová polévka
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,… více o Medzevská bramborová polévka
Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky. V… více o Pórkovo-bramborová polévka
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Halloween, svátek plný kouzel, převleků a tajemných světýlek, se blíží. Slaví se 31. října a… Celý článek
Také milujete neodolatelnou vůni a božskou chuť čerstvě upečených horkých kaštanů? Obvykle si… Celý článek
Vymažeme pekáček máslem a na dno naskládáme pokrájenou cibuli. Prsa osolíme, opepříme a položíme na cibuli. Poté… více o Výborná kuřecí prsíčka s tatarkou
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso na nudličky a důkladně ho opečeme, osolíme, opepříme.… více o Barevná kuřecí směs wok na sladkokyselo
Svíčkovou odblaníme a maso nakrájíme na 4 špalíky. Lehce je naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a pokapeme po obou… více o Bifteky se zeleným pepřem
Na vále zpracujeme rukama hladké těsto. Rozdělíme je na poloviny. Každou polovinu položíme na plech vyložený papírem na… více o Nebe v hubě
Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140°C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Ze surovin vytvoříme těsto,necháme odpočinout v lednici, pokud nemáme v úmyslu je hned dělat, můžeme dát do mrazáku.… více o Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
1 - Mouku nasypeme do mísy, přidáme jedno vejce a promícháme. Dále přidáme změklé máslo, 25g cukru, sůl a vypracujeme… více o Alsaský jablečný koláč
máslo vyšleháme v krém a postupně přidáváme pískový cukr a 1 balíček vanilkového cukru. Šleháme tak dlouho dokud… více o Dort Malakoff
Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku. Květák a brokolici pokrájíme na… více o Polynéské filé
Plátky sýra president ementál poklademe plátky lososa, zakápneme citronema stočíme do ruličky Ruličku spíchneme… více o Ementál s lososem
Mléko vlijeme do kastrůlku. Vložíme do něj celý svitek skořice a přivedeme ho k varu. Teplotu snížíme na minimum a… více o Bílá čokoláda se skořicí
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, ručně nebo v domácí pekárně. Těsto necháme 1/2 hoďky vykynout, potom si těsto… více o Výborné koblížky z trouby