3.27
Přebrané, oprané a namočené fazole uvaříme doměkka (nerozvaříme) a necháme vychladnout. Scedíme je, v míse smícháme s… více o Fazolový salát se slaninou
Na těsto všechny ingredience smícháme a dáme do lednice na půl hodiny odležet. Potom ho vyválíme do koláčové formy cca… více o Pórkový koláč se slaninou
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chilli papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v… více o Těstoviny s dýní a slaninou
Karamel je v poslední době v kurzu. Nejvíce frčí ve slané verzi, ale abyste ji mohli připravit… Celý článek
Podzim nabízí spoustu skvělých surovin, ze kterých se dá připravit plno výtečných jídel.… Celý článek
Specifická hantýrka zvaná hantec, která neodmyslitelně patří k Brnu, je směsicí hánáckého… Celý článek
Věděli jste, že během vaření a dalších běžných domácích činností uděláme klidně 500–2000 kroků… Celý článek
Jemně nastrouhaný kokos smícháme s medem a lžičkou citronové štávy, mažeme na plátky vánočky, mazance nebo veky potřené… více o Kokosová pomazánka
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30x20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Párky nakrájíme,smícháme s rajčaty.Cibuli pokrájíme na kolečka a rozhodíme k ostatním ingrediencím.Ochutíme kořením… více o Kotlík
Na drobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle, přidáme protlak, kuličky pepře a nového koření, bobkový list a necháme… více o Jednoduchá rajská omáčka
Smícháme v misce hořčici, kečup a pepř a obalíme v hmotě játra. Na sádle osmahneme cibuli, až je pěkně hnědá,… více o Smažená játra
Mrkev a celer nastrouháme, přidáme majonézu, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou šťávu a nakonec trochu osladíme. … více o Zeleninová pomazánka
V míse promíchejte prosátou mouku s cukrem a kypřicím práškem. Přidejte vejce a smetanu a vše důkladně promíchejte. … více o Hrníčkový šlehačkový dort
Čokoládu nalámeme na malé kousky a rozpustíme ve vodní lázni. Když je čokoláda rozpuštěná přidáme smetanu, amaretto a… více o Čokoládové fondue
Veku nakrájíme na plátky. Máslo, česnek se solí a nakrájenou zelenou petrželkou utřeme do pěny a potřeme plátky veky z… více o Australský česnekový chléb
Dáme vařit vejce. Mezitím si nakrájíme na menší kostičky rajčata, salám i sýr. Po uvaření a vystydnutí vajec pokrájíme… více o Rajčatový salát
Vepřovou panenku nakrájíme na plátečky, jemně naklepeme, osolíme. Z jedné strany opepříme a potřeme hořčicí. Dáme… více o Nejjednodušší panenka
1. Cibule oloupeme, nakrájíme na kostičky a dáme do pekáčku. 2. Přidáme uzené maso pokrájené na kostky a společně dáme… více o Holeček