
3.14
Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem, přidáme rozpuštěné vlažné máslo, žloutky, nakrájené vařené maso, koření, sůl,… více o Nádivka se sýrem
Na kuře nasypeme grilovací koření, vetřeme sůl a pečeme cca 1 hodinu. Občas podlijeme vodou a asi 15 minut před… více o Kuře se sýrem
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu). Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou a… více o Nakládané žampiony se sýrem
Červená karkulka, Petr Pan nebo třeba Daenerys ze Hry o trůny. Americká amatérská pekařka Liz… Celý článek
Konečně jsme se dočkali a na některých místech houby rostou doslova jako po dešti. Najít se… Celý článek
Největší kulinářský festival na světě Restaurant Week se po půl roce vrací a navzdory svému… Celý článek
Přinesli jste si z lesa plné košíky hub a přemýšlíte, jak je zpracovat? Můžete je sníst hned,… Celý článek
Řízky nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance (lehce), v rozšlehaných vajíčkách, znovu ve… více o Obrácené řízky se skvělým sosíkem
Rozválíme listové těsto na sílu zhruba 4-5 mm, položíme na plech a potřeme hořčicí (nejlepší je dijonská), posypeme… více o Tarte à la tomate
Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když… více o Zelí mlsných Řeků
Brambory asi 10 minut předvaříme (ale nemusíme, budeme je déle péct). Salám, slovenský točený nakrájíme na kostky i… více o Bramborový oběd
Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. … více o Vepřová žebírka – spareribs
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, přidáme třtinový cukr, čerstvou mátu a maliny a rozmačkáme paličkou nebo lžící.… více o Malinové Mojito
Listové těsto rozválíme na plát, potřeme kečupem, potom dáme kolečka salámu, tak 4-5, posypeme sýrem,grilovacím kořením… více o Pizza kroužky
Metličkou důkladně vyšleháme vejce s mlékem, moukou, osolíme a opepříme. Na rozehřátý olej vlijeme polovinu vaječné… více o Omeleta s uzenou makrelou
Mouku, prášek so pečiva, cukr a kakao dáme do mísy. Přidáme rozpuštěné máslo, vejce, mléko, rum a oloupané, nastrouhaná… více o Jablkové řezy
1. Z kysaného zelí vymačkáme šťávu a nadrobno ho nakrájíme. 2. Přidáme heru, mouku, pepř a kmín a pečlivě prohněteme. … více o Jihočeské zelňáky Jirsových
Do vroucí osolené vody s kořením - celý pepř, nové koření, bobkový list vložíme veškeré uvedené maso a necháme uvařit… více o Pravý bořšč od babičky z Ukrajiny
Vše dobře promíchat. Vaflovač vždy dobře potřít. Vyndávat na mřížku. více o Křehké vafle