
2.5
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře… více o Babiččina chlebová polévka
Jak na jednoduchou, rychlou a hlavně levnou polévku? Láďa Hruška to pro nás zas vymyslel! Předvaříme si vodu v… více o Chlebová polévka dle Ládi Hrušky
Směs různých druhů mouky, soli a koření zalijeme trochou vody. Dle potřeby můžeme přidat olej. Směs protřeseme, aby se… více o Chlebová placka snadno a rychle
Nevíte, co upéct na víkend? Tak nepečte a udělejte tento nepečený ovocný dort. Je ideální… Celý článek
My Češi máme humor rádi, a tak není divu, že je naše republika protkaná vtipnými názvy vesnic… Celý článek
Nakládané okurky sice seženete v každém obchodě, ale ty domácí mají své kouzlo. Navíc jejich… Celý článek
Těsto, které promícháte, nalijete na plech a dáte do trouby. To je základ těch… Celý článek
Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Máslem vymažeme velkou nákypovou formu. Očistíme houby, nakrájíme je na lupínky a s 10 g másla je podusíme a necháme… více o Nákyp z krevet
Cottage rozmícháme s ramou a apetitem, osolíme a přidáme na drobno nasekaný pórek, na drobné kostičky nakrájenou… více o Pomazánka Delikates
Mouku prosijeme do mísy a uprostřed uděláme důlek. Do něj rozdrobíme droždí a smícháme ho s 1 lžící cukru a 2-3 lžícemi… více o Drážďanská štola
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky
Kuřecí maso pokrájíme na kousky,pórek na kolečka dáme do misky,osolíme,posypeme kari,zakápneme cca 2 lžícemi oleje a… více o Kuře MACO
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, chvíli restujeme, přisypeme papriku, přilijeme smetanu a tolik… více o Paprikové brambory s okurkami
Suroviny dáme do domácí pekárny tak, jak jdou za sebou na seznamu . Na pekárně navolíme program TĚSTO. Když se… více o Oblíbené houstičky
Vše smícháme v těsto, které pečeme na vymazaném a vysypaném pekáči. více o Buchta s jablky
Naporcujeme si kuře tak aby sme ani trošičku neplýtvali. Kosti co nám zbyli a maso na hrudi mužeme použít na vývar.… více o Dušené kuřátko
Všechny suroviny zpracujeme v těsto. Ve vysoké vrstvě tuku smažíme kousky, které nabíráme malou lžičkou (pozor -… více o Tvarohové koblížky bez kynutí
Lilek nakrajime podelne na asi 1,5 cm tenke platky. Posolime a nechame vypotit. Osusime. Ricottu smichame s… více o Zapeceny lilek s rajcaty