
3.67
Cibuli nakrájíme na tenké proužky a dozlatova ji osmažíme na rozpuštěném másle. Během smažení si nachystáme vývar.… více o Francouzská cibulačka se sýrovým toastem
Cibuli očistíme a nakrájíme na půlkolečka. Ve vysokém hrnci zahřejeme olej, přidáme cibuli, opepříme a smažíme, až… více o Cibulačka bílá
Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 20… více o Francouzská cibulačka
Chutí se tak trochu podobá příbuzné cuketě, je ale výraznější a lehce nasládlý. Neprávem… Celý článek
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je ideální udělat si i… Celý článek
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme asi na 6 porcí, osolíme, opepříme. V misce rozmícháme hladkou mouku se sladkou… více o Nejrychlejší kuře
Zpracujeme těsto a necháme odležet v lednici 2-3 hodiny. Potom plníme ovocem. S těstem se velice dobře pracuje a je… více o Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv ovocem
Listové těsto necháme rozmrazit, vyválíme dvě placky jako na štrůdl. Mleté maso smícháme s nakrájenou cibulí, nakrájené… více o Závin z mletého masa
Krkovičku naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme… více o Zapékané kotlety
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,… více o Bramborová paštika s uzeninou
Kopřivy: použijeme pouze listy, které opláchneme, vhodíme na pár vteřiv spařit do vroucí vody, ihned zchladíme, scedíme… více o Kopřivové bramboráčky
Recept plněný bramborák připravíme takto: Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme… více o Bramborák plněný tvarohem
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a pak nakrájejte na co nejtenčí plátky – doporučuji tuto fázi svěřit robotu,… více o Zapečené smetovanové brambory s kořenovou zeleninou
Rýži podusíme do poloměkka. Necháme vychladnout. Potom ji smícháme s mletým masem, vejci, osolíme, opepříme a naplníme… více o Plněná paprika II.
Vejce vyšleháme s cukrem , povoleným máslem a mlékem. Do směsi přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem, kakao a… více o Superčokoládové muffiny
Listy máty nakrájíme nadrobno, vložíme do láhve a zalijeme vodkou. Dáme dobře zazátkované asi na čtyři dny na slunce.… více o Likér z máty peprné
Všechny suroviny dáme do jedné mísy a vypracujeme si těsto. Hotové těsto necháme hodinu vykynout. Mezitím si… více o Skořicový pletenec podle Hrušky