Blesk.cz
|
Blesk pro ženy
|
AHA!
|
Dáma.cz
|
Maminka.cz
|
E15.cz
|
Reflex.cz
|
FITweb.cz
|
Ženy.cz
|
MojeZdraví.cz
|
více
Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
Ábíčko.cz
Auto.cz
AutoRevue.cz
AVmania.cz
DIGIarena.cz
Doupě.cz
FinExpert.cz
iSport.cz
MobilMania.cz
SportRevue.cz
Živě.cz
Sazka eLEAGUE
Fitweb.cz
Maso
Pokrmy
Chuťovky
Zdravě i chutně
Přílohy
Moučníky
Nápoje
Polévky
Ostatní
Rýže
Těstoviny
Zeleninové
Mléčné
Maso
Pokrmy
Chuťovky
Zdravě i chutně
Přílohy
Moučníky
Nápoje
Polévky
Ostatní
Rýže
Těstoviny
Zeleninové
Mléčné
Recepty Fitweb
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
2.19
hodnoceno:
21
Příprava:
160 minut
Porce:
30
Kalorie:
neuvedeno
Suroviny
1,3
kg cibule
3
lžíce sůl
1
kg cukr krystal
2
lžíce hřebíček
500
ml bílý vinný ocet
3
lžíce kmín
Postup přípravy receptu
2) Příprava:
- Posypeme cibule se solí a dobře promíchejte
- Nechte je stát jednu hodinu opláchněte.
- Osušit suché cibule
- Přidejte cukr s octem a hřebíčkem v hrnci
- Přiveďte k varu a vařte po dobu 5 minut jemně
- Přidejte cibulové kroužky a kmín
- Přivést zpět k varu, zpěnit a zase teplo na nízké úrovni.
- cibuli nechte 2h-2h30 vařit, dokud sirupu je silná a dozlatova cibuli
- Vezměte hrnec z ohně a nechte marmeláda minut vyztužit
- Do zaseknutý do sterilizovaných sklenic a utěsněte je.
Lze zachovat potraviny přímo, ale někdy je lepší být delší.
To jam je ideální s herní, jehněčí maso.
Tento recept je dobré pro cca 1,5 kg džemu a zachovává zůstane asi dva roky dobře.
I sterilizovat své hrnce jednoduše v troubě. Tě je na plech v horkovzdušné sušárně 100 ° C po dobu 15 minut
Zařazení:
Ostatní
Zavařování a nakládání
Podobné recepty
Chyba - Recepty Fitweb
Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na
úvodní stránku
.