koření
např. zázvor, sušený (čerstvý) česnek, koření na ryby nebo bylinky
200
g
filety
z pangasiuse, kapra, lína nebo štiky
1
ks
rozšlehané vejce
pepř mletý
Postup přípravy receptu
Filet osolíme, opepříme a položíme na pomaštěný pečicí papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a rozšlehaným vejcem. Dle chuti okořeníme a osolíme, vmícháme pokrájenou cibuli na plátky, směs navršíme na rybu, trochu přimáčkneme a dáme péct do předehřáté trouby (180 °C) na cca 10 minut.
Rohlík můžeme použít celozrnný a místo másla přidat olivový olej, pak máme pokrm ještě zdravější.
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,…
více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit!
Používáme na…
více o Čokoládová poleva na dorty
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos