Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, a přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku. Podlijeme sójovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a bohatě zastříkneme kečupem. Nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Provaříme a podáváme nejlépe s hranolkami.
Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji.…
více o Vepřové plátky pana nadlesního
Všechny suroviny umícháme, rozetřeme na vymaštěný a hrubou moukou vysypaný plech a upečeme. Upečený a vychladlý koláč…
více o Jednoduchý jablkový koláč
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát