
2.6
Na pánvi orestujeme mleté maso. Přidáme 4–6 lžic sójové omáčky. Maso vyjmeme a na zbytku omáčky lehce osmahneme na… více o Jarní závitky
Máslo dobře utřeme a postupně do něj zašleháme cukr, vejce, med, mandle a kakao. Okořeníme (dost výrazně!), zahustíme… více o Čínské čtverečky
Olejem pomazané, osolené a opepřené maso položíme na plech a podlijeme vodou. Vložíme do trouby a pečeme na 200 stupňů.… více o Jarní steaky
Chutí se tak trochu podobá příbuzné cuketě, je ale výraznější a lehce nasládlý. Neprávem… Celý článek
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je ideální udělat si i… Celý článek
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Želatinu rozpustíme v horkém mléce a necháme odstát. Tvaroh utřeme s cukrem, přidáme drobně nakrájené nebo rozmačkané… více o Nepečený tvarohový dort s ovocem
Cibuli oloupene a nakrájíme na proužky a poklademe do pekáčku. Křidélka omyjeme, osolíme a opepříme a klademe na cibuli… více o Kuřecí křidélka na pivě
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do… více o Výborná ořechová bábovka
Uvaříme rýži v osolené vodě - nerozvařit. Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou… více o Královské lehké rizoto
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
Vyšleháme cukr a máslo postupně přidáváme celá vejce a zašleháme smícháme mouku a kakao na dvakrát přidáme do… více o Brownies
1) Vezmeme si největší misku a dáme do ní 3 misky po 5 vajíčkách, ale jen žloutek. Dále nasypeme polohrubou mouku … více o Koláčky pro každou příležitost
Maso a játra nakrájíme na nudličky. Do zapékací mísy dáme sádlo,cibuli nakrájenou na kostičky,česnek nakrájený na… více o Zabijačkový guláš bez zabijačky
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Po té vkládáme na máslem vymazaného pekáčku. Každou vrstvu zvlášť… více o Zapečené (gratinované) brambory se smetanou
Hrubou, polohrubou mouku, cukr a prášek do pečiva smícháme, přidáme vejce, mléko, olej a umícháme těsto. Broskve… více o Broskvový koláč
Pór umyjeme a nasekáme nadrobno. Kápiu očistíme a nakrájame na kocky. V panvici rozpálime olej a pór opečieme asi 2… více o Gratinované conchiglioni s teľacím mäsom
Prosetou mouku se sodou promícháme s vejcem, cukrem, medem, skořicí a perníkovým kořením. Těsto necháme nejlépe přes… více o Medové perníčky z žitné mouky