
3.35
Základem sushi jsou nejen kvalitní ingredience, ale především správně uvařená rýže. Pokud se rýži naučíte správně… více o Sushi pro začátečníky
Všechny přísady necháme asi hodinu v pokojové teplotě. Potom zpracujeme běžným způsobem na válu v těsto. Zabalíme do… více o Linecké těsto pro začátečníky
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky… více o Dortový korpus pro začátečníky
Štrúdl, nebo cheesecake? A co takhle obojí najednou! Viki Lipovčanová, kterou si mnozí jistě… Celý článek
Konečně na mnoha místech rostou houby a plný košík je pýchou každého houbaře. Nejlepší renomé… Celý článek
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Jemně nastrouhaný kokos smícháme s medem a lžičkou citronové štávy, mažeme na plátky vánočky, mazance nebo veky potřené… více o Kokosová pomazánka
Jemně nakrájenou cibuli osmažaaíme na tuku dorůžova, přidáme mlatou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
V míse rozmícháme tvaroh s kysanou smetanou, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem. Vše dobře promícháme a dáme do… více o Míša zmrzlina
Ingredience na těsto smícháme a propracujeme do vláčné konzistence. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme uležet v… více o Sýrové prasečí čumáčky
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a petržel (od obojího cca stejné množství jako cibule) a… více o Jednoduchá rajská polévka
Vejce vyšleháme s moučkovým cukrem, přidáme všechny ostatní suroviny kromě kakaa a dobře promícháme. Dvě třetiny těsta… více o Mramorová bábovka ze šlehačky
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou… více o Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
1. Řízky naklepeme, ochutíme jako obvykle, mírně posypeme vegetou. 2. Housky se slaninou nakrájíme na malinké kostičky… více o Pikantní drůbeží řízky
Vypracujeme těsto a necháme ho kynout asi hodinu na teplém místě. Zpracujeme šlehačem suroviny na náplň, je možné… více o Svatební koláčky paní Rakové
Cibuli nakrájíme a orestujeme na troše oleje, poprášíme moukou a zalijeme vařící vodou. Přidáme obě plechovky… více o Rychlá fazolová polévka
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova. Cibuli… více o Francouzská cibulačka IV.
Vařené krůtí maso obereme z kostí a nakrájíme na větší kousky. Může se použít maso z kostry, křídel krku apod. Rýži… více o krůtí rizoto