
1.67
Do hrnce dáme vodu, cukr, tuk a kakao. Povaříme 5 minut. Necháme zchladnout (nemusí být studené, stačí aby hmota nebyla… více o Rumový moučník
Do mísy dáme mouku s práškem do pečiva, kakao, nescafé, cukr, vejce, mléko, olej, tuk a rum. Pořádně smícháme a dáme na… více o Moučník Nescafé
Formu na dort vymažeme máslem a vysypeme mletými ořechy. Na dno naskládáme piškoty, které pokapeme šťávou z kompotu.… více o Nepečený moučník
Pokud jste doteď měli ze zavařování obavy nebo doma nemáte velký zavařovací hrnec, máme pro… Celý článek
Omáčky jsou bezesporu typickým pokrmem pro českou kuchyni. Někomu připomenou dětství a… Celý článek
Po celém světě jsou meruňky považovány za symbol štěstí a bohatství. Není divu. Šťastnými vás… Celý článek
Pokud hledáte ideální dort na dětskou oslavu, už dál nehledejte. Je tady totiž piñata torta,… Celý článek
Než začneme připravovat krém, nasypeme piškoty do mísy a můžeme i nemusíme je pokapat rumem. Čokoládu na vaření dáme… více o Šmadlafunda
Uvaříme těstoviny al dente. Mezitím na pánvi zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, prudce opečeme na kostičky… více o Těstoviny à la smetanito
Ze všeho uděláme těsto, vyválíme válečky a potom ji řežeme na 2 cm kousky. Potom obalíme v cukru více o Cimpr campr
Rozpalte hlubší nepřilnavou pánev a 8-10 minut na ní nasucho opékejte maso z klobásek. Rozdělte ho vařečkou na co… více o Houbové penne s klobáskou a parmazánem
Uděláme kvásek,postupmě přidáme všechny suroviny.Husté těsto necháme dobře vykynout.Pečeme v lívanečníku. Potíráme… více o Domácí lívance
Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou… více o Bratříčkova polévka z Hané
Vše v míse hňácám a hňácám, a - ač se z počátku zdá, že se to nikdy nemůže spojit - časem se to povede... Z hmoty na… více o Kokosové hříbečky, kokosové myšky
Špenát dejte do větší mísy a přelijte ho vroucí vodou. Nechte 2 minuty stát, pak jej sceďte a důkladně vyždímejte.… více o Špenátové noky
Droždí promícháme se lžící vlažného mléka a špetkou cukru. Necháme vzejít kvásek. Ze všech surovin a vzešlého kvásku… více o Tradiční český trdelník
Kuřecí porce omyjeme, osolíme, lehce opepříme. Vložíme do pekáče lehce vymazaného olejem (cca 1 lžíce) a zakryté dáme… více o Werichovo kuře
Vepřové výpečky: Maso nakrájíme na větší kostky (asi 3 cm), osolíme, opepříme, pokmínujeme, potřeme česnekem. Cibuli… více o Vepřové výpečky s červeným zelím
Všechny sypké přísady dobře promícháme, přidáme jogurt, tuk a vejce. Dobře promícháme. Pokud je těsto příliš husté,… více o Jogurtová buchta s citronovou polevou