
2.74
Ze všech ingrediencí (mimo těch na polevu) vypracujeme těsto.Troubu rozehřejeme na 150 °C. Na plech s pečicím papírem… více o Skořicové hrudky z křížal
Z mouky, másla, cukrů, špetky soli a žloutků vypracujeme těsto, které necháme 30 minut v chladu odpočinout. Pak těsto… více o Hříšný čokoládový koláč
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme… více o Citrónové kuře s hruškou
Vynikající na chleba a do pomazánek, ale i pro rychlou přípravu teplých pokrmů, jako jsou… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
Dovolit si na dovolené, to je její příjemné pravidlo. Aby se nám mlsání nevymklo z rukou,… Celý článek
Krémová, svěží a lehká. Cuketová polévka je ideálním způsobem, jak zužitkovat bohatou letní… Celý článek
Oloupaná jablka nakrájíme na kostičky, ořechy nahrubo nasekáme, zalijeme zálivkou z rumu, medu a citrónové šťávy. Lehce… více o Jablkový salát s ořechy
Rozinky namočíme na 20 minut do rumu. Jablka nastrouháme, pokapeme citronem a smícháme s vanilkovým cukrem. Vejce… více o Jablečná bábovka s oříškovým griliášem
Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
Sečteme-li hmotnost potřebných ingrediencí, dostaneme se na 1 kg a něco navíc, což je pro běžné domácí potřeby hodně.… více o Drožďová pomazánka Líba
Nakrájet, nastrouhat a zamíchat. Je to opravdu moc dobré, ten celer v tom není vůbec cítit. :o) více o Ovocný salát s celerem
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou hlívu, posypeme mletou sladkou paprikou, pokmínujeme… více o Polévka z hlívy ústřičné
Oloupanou okurku nastrouháme, posolíme a necháme okapat. Přidáme rozdrcený stroužek česneku, lžíci olivového oleje a… více o Tzatziki (od Daniely)
Skořápky: ze surovin zpracujeme těsto a necháme chvíli v lednici odpočinout. Rozdělíme těsto na menší kousky, z… více o Kaštany
Cibule dotmava, osolené, opepřené maso poprášit moukou a opéct na cibuli. Dusit doměkka, přidat masox nebo podravku.… více o Letenské tajemství
Příprava salátu: Omyjeme římský salát (pozor, jiný salát se na Caesar salát nepoužívá) a odřežeme tvrdý košťál.… více o Caesar salát s kuřecím masem
Na páře připravíme brokolici. Mezitím si pokrájíme na drobné kostičky kolečka šunky a plátky ementálu, rajčátka na… více o Brokolicový mix
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a prudce osmahneme. Vysmahnuté… více o Vepřový paprikáš