
2.65
Pangasiuse (čerstvou rybu nebo rozmraženou) nejdříve potřeme solí a bohatě posypeme čerstvě nadrceným barevným pepřem z… více o Pangasius na kari
Osmažíme maso. Přidáme kari a podlijeme. Necháme 17–20 minut vařit. Přidáme obě smetany (na vaření a zakysanou). Vše… více o Maso s kari omáčkou
Nakrájíme maso na nudličky. Zprudka osmažíme na troše oleje, na to přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme,… více o Vepřové nudličky na kari
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Oloupaný česnek rozetřeme se solí, dáme do osolené vody, přidáme tlučený kmín, oloupané brambory nakrájené na kostky,… více o Česneková polévka
Řízky nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme ve strouhance (lehce), v rozšlehaných vajíčkách, znovu ve… více o Obrácené řízky se skvělým sosíkem
Řízky naklepeme, osolíme, z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek anglické slaniny a najemno nakrájenou cibulku… více o Páteční kuřecí závitky
Nejprve blanšírujeme fazolky: na velmi krátkou dobu je ponořte do vroucí vody a pak je dejte do mísy s hromadou… více o Lososí filet s olivami a rajčátky
Nejdříve si připravíme náplň. Žloutky, tuk a cukr třeme do pěny, přidáme kakao, ořechy, jablka, strouhanku a lehce… více o Řezy Lada
K oloupaným a nastrouhaným bramborám přisypeme mouku, vytvoříme důlek do kterého vyklepneme vejce, pokapeme trochou… více o Bramborové knedlíky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit! Používáme na… více o Čokoládová poleva na dorty
Maso pokrájíme na hranolky 2,5 x 8 cm(z vepřového masa děláme slabší), které osolíme. V misce smícháme strouhanku,… více o Česnekovo-ořechové masové hranolky
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, játra mezitím rozmixujeme. Až začne cibulka zlátnout, přidáme játra a… více o Bílá játrová omáčka
Žloutky s cukrem , olejem, mlékem, rumem, vanilkovým cukrem, moukou a práškem do pečiva smícháme opatrně se sněhem z… více o Bublanina od Lídy
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do… více o Vanilkovo-čokoládový dort
Prosejeme mouku a vmícháme jedlou sodu. Ananasový kompot rozmixujeme i se šťávou. Plech vymažeme a vysypeme. Vejce… více o Ananasová buchta od Pavly